20 Nis 2023 #1 Oyunv56 O Onaylı Üye Katılım 30 May 2017 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 26 9 HİZMET YILI Merhaba, sitede bulunan Dword - PUBG Mobile Hack adlı hileyi oyun içinde açıyorum, menü her şey gelmesine rağmen oyun içinde üst taraftaki ısıngame yazısı hep false ve 32 Bit indirdim GameLoop'u. Yardımcı olur musunuz? Moderatörün son düzenlenenleri: 20 Nis 2023
Merhaba, sitede bulunan Dword - PUBG Mobile Hack adlı hileyi oyun içinde açıyorum, menü her şey gelmesine rağmen oyun içinde üst taraftaki ısıngame yazısı hep false ve 32 Bit indirdim GameLoop'u. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm #Adc Main 20 Nis 2023 Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bunu yapıp tekrar dener misiniz
Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bunu yapıp tekrar dener misiniz
20 Nis 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bunu yapıp tekrar dener misiniz Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bunu yapıp tekrar dener misiniz
20 Nis 2023 Moderatör #3 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Oyunv56' Alıntı: Teşekkür ederim işe yaradı Genişletmek için tıklayın ... Çözüldü mü hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
20 Nis 2023 #4 Yast1k Y Onaylı Üye Katılım 27 May 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 20 6 HİZMET YILI gameloopu x64 indirdiysen x86 olarak indir bende düzelmişti Oyla 0 Olumsuz oyla
20 Nis 2023 Konuyu başlatan #5 Oyunv56 O Onaylı Üye Katılım 30 May 2017 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 26 9 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bunu yapıp tekrar dener misiniz Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim işe yaradı Adc Main' Alıntı: Çözüldü mü hocam Genişletmek için tıklayın ... çözüldü teşekkürler Moderatörün son düzenlenenleri: 21 Nis 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bunu yapıp tekrar dener misiniz Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim işe yaradı Adc Main' Alıntı: Çözüldü mü hocam Genişletmek için tıklayın ... çözüldü teşekkürler