Ultra Üye
Biliyorum ama normal pubg'yi fazla sevmiyorum pubg mobile'de daha çok kitleye ulaşmak kolay o yüzdenBence pubg pc ekibi kur kuruyosan. Mobil bir noktadan sonra cok basit geliyor ve hic oynayasin gelmiyor. Pc versiyon cok rekabetci ve zorlayici
Özelden sanDiscord at özelden
senin için hava hoş pubg mobile oynayanların çoğu sistemleri Steam Pubg PCyi kaldıramadığı için pubg mobile oynuyor ya da Pubg PC de noob olanların Pubg Mobile meskeni haline gelmiştirBence pubg pc ekibi kur kuruyosan. Mobil bir noktadan sonra cok basit geliyor ve hic oynayasin gelmiyor. Pc versiyon cok rekabetci ve zorlayici
yoo kardeşim benim gayet steam ımda pubg var sistemimde kaldırıyor 150-200 fps alıyorum pubgde fakat pubg mobil giriyorum sadece sistemi yetmeyenler oynamıyor belki adamın sistemi benden senden iyi ama pubg alacak parası yoktur düşünsenin için hava hoş pubg mobile oynayanların çoğu sistemleri Steam Pubg PCyi kaldıramadığı için pubg mobile oynuyor ya da Pubg PC de noob olanların Pubg Mobile meskeni haline gelmiştir
sistemi yetipte alamayan varsa ne diyim kardeşim ben alayım benim yerimede oynar xdyoo kardeşim benim gayet steam ımda pubg var sistemimde kaldırıyor 150-200 fps alıyorum pubgde fakat pubg mobil giriyorum sadece sistemi yetmeyenler oynamıyor belki adamın sistemi benden senden iyi ama pubg alacak parası yoktur düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?