knk link atılıyo atarmısın ben bulamadım arastırdım öyle bişey bulamadımyoutube link atılıyor mu bilmiyorum ama youtube a yazınca çözüm çıkıyor
knk sslik durum yok ki ekrana ok işareti birden çıkıyo ne yaparsam yapayım oyunu kapatmadan ok işaretini kapatamıyorumScreen Shot atabilir misin bi bakalım arkadaşlar görmeden çok bilgi
valla çözemedim ya sinir ediyo insanıkronık bir sorun genelde herkezde arasıra oluyo
düzelmiyo kardesım denemedim mi sanıyonctrl bastıgın zaman düzeliyor.
Düzelmiyoctrl ye bas düzelir
F11 den sıfırladım olmadı bide geneldekini deneyim bir daha olursaf11 basıp tus ayarlarını sıfırla olmadıysa o pubg ayarlardan kontrollere gır genelde 3.dekı kullanılıyor onuda sıfırlayıp dene
Neyi iki kez aç kapa yapayım oyunu kapatıp açınca düzeliyoproblem devam ediyorsa iki kez aç kapa yapabilirsin
denedim hepsinicrtl ile açıp kapatabilirsin veya crtl f1 kombinasyonuyla şansını denemelisin
Bu aklımda bulunsun yapıcam reis sağolasınCTRL tuşuna basarak imleç gizleyebilirsiniz ve gösterebilirsiniz.
İmleç sorunu yaşadığınız durumunda ayarlara girip uygulamalar kategorisinden Google Play Store'i devre bırakarak sorunu çözebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?