Ben çıktıktan sonra oyunu kapadım açtım da yaptım bidaha cıkmadı ama bunu bulmadan gırdım de hata cıktı ondan cıktım gırdım bunu yaptımdeniycem
Post automatically merged:
bu söylediklerini rp puanı yazısı çıktıktan sonramı yapıcaz yoksa çıkmadan öncemi yapalım
Aynen dimi bende neden diyorum bende de var ben MS den sandım ama değil bu arada ben her maça girmeden yapıyorum bu yöntemi hala rp saygısı çıkmadı çözüldü ama gameloop un güncelleme getirmesi lazımişe yarıyor dostum rp hatasını gerçekten çözmüşsün saygı yazısı artık çıkmıyor bu harika ama bu işlemi yaptıktan sonra nedense mouseyi sağa sola döndürürken oyun kasıyor lag gibi birşey oluyor sendede öylemi
her 1 maçta yapıyorum sonra oyunun içinde yine eski haline çevirip sıfırlıyorum böylece bu lag sorunuda çözülmüş oluyor bu bizi güncellemeye kadar idare eder en azından oyundan çıkmamıza gerek kalmıyor yani değilmiAynen dimi bende neden diyorum bende de var ben MS den sandım ama değil bu arada ben her maça girmeden yapıyorum bu yöntemi hala rp saygısı çıkmadı çözüldü ama gameloop un güncelleme getirmesi lazım
Bunu bende yapıcam saolasınher 1 maçta yapıyorum sonra oyunun içinde yine eski haline çevirip sıfırlıyorum böylece bu lag sorunuda çözülmüş oluyor bu bizi güncellemeye kadar idare eder en azından oyundan çıkmamıza gerek kalmıyor yani değilmi
sende gelmeyebilir ama birçok kişide halen geliyor malesefknk ben hiçbirşey yapmadan oynuyorum 2 gündür hiç saygı yazısı gelmez oldu
Valla Çalıştı ThxHer Gün Bana Geliyor Eyw knks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?