Süper Üye
evet o kisi benim kankam Parayı daha çekemedim blokeSa forumda gezinirken gördüm arkadaşın teki forumdaki hile ile hesabını fatihe kasıp 5k gibi bir fiyata satmış gerçekten böyle fiyatlara alıcısı oluyormu ben steam pubg ücretsiz oldu diye kimse oynamaz artık pubg mobile falan diyordum hiç öyle görünmüyor ama
kanka ben 3 sezon fatih oldum hesapta buz diyarı5 level kuzgun 5 leveldi içi doluyduSa forumda gezinirken gördüm arkadaşın teki forumdaki hile ile hesabını fatihe kasıp 5k gibi bir fiyata satmış gerçekten böyle fiyatlara alıcısı oluyormu ben steam pubg ücretsiz oldu diye kimse oynamaz artık pubg mobile falan diyordum hiç öyle görünmüyor ama
ne yalan söylim şaşırdım görünce bu kadar hastası var demekevet o kisi benim kankam Parayı daha çekemedim bloke
risk kaldım yaptımkanka ben 3 sezon fatih oldum hesapta buz diyarı5 level kuzgun 5 leveldi içi doluydu
anladım rank harici skinler daha pahalı diyorsunkanka ben 3 sezon fatih oldum hesapta buz diyarı5 level kuzgun 5 leveldi içi doluydu
evet reyiz bi silahı yükseltmek kolay değil zatenanladım rank harici skinler daha pahalı diyorsun
anladım kanka güle güle harca ne diyelim ama parayı vermiyorlar diyorsunevet reyiz bi silahı yükseltmek kolay değil zaten
kanka normalde 24 saat bloke sınırı var ama yükli bi miktar olduğ için 7 gün bloke kalıcakanladım kanka güle güle harca ne diyelim ama parayı vermiyorlar diyorsun
isterse 10 gün kalsın temiz para tekrar kasarsın hile ile forumada bi bağış atarsın artıkkanka normalde 24 saat bloke sınırı var ama yükli bi miktar olduğ için 7 gün bloke kalıcak
atıcam kanka bi elime geçsinisterse 10 gün kalsın temiz para tekrar kasarsın hile ile forumada bi bağış atarsın artık
pubg kitlesi de azaldı sanki hocam ? ondan kaynaklı olabilir mi ? Ya da oynayan tayfa daha çok çocuk gibi parası olmayan kesim. e ekonomi de kötüleştiğinden dolayı insanlar o kadar parayı vermek istemiyor olabilir. sonuçta benzin alıp gezmek varken hesap niye.. gerçi benzin de ne kadar alabiliyoruz kiBoş fatih hesaplar ne yazıkki para etmiyor şuan, 15. sezona doğru fatih hesaplar ucuzladı takımlı bşn avrupa 2. olduğum içi boş hesabı 900tlye satmıştım (Hesapta türkiye leşçi, türkiye humbaracı, türkiye uzak mesafe kısa mesafe ünvanları falan vardı neredeyse hepsi ilk 10da idi.) ancak 18. sezonda yine bu işe gireyim dedim tekli bşn avrupa 6. hesaba 400tlye zorla alıcı buldum (yine ünvanlar vardı)
Yani 15. sezona kadar para ediyordu fatih hesaplar ama artık para etmiyor sadece boost para ediyor
Yok hocam azaldığı için değil farkettiysen eskisi kadar cesaretli oyunu zevk için oynayan oyuncu yok herkes ranka oynuyor eksi yemedikleri için astan aşağı adam yok hatırlıyorsan eski sezonlarda platin ve üstü oyunculara profesyonel gözü ile bakıyorduk çünkü hep bootcamp, pochinki atlıyorduk çok adam olduğu için eğlenceli oluyordu ölsek bile gam yemiyorduk çünkü zevkliydi ancak şimdi eksi yeme korkusundan kimse pochinki bootcamp gibi yerlere atlamadığı için eksi yiyen yok aşırı yüksek ranktalar bu sebeple fatih hesaplar ucuzladı, bir işe girip çalışan adama zevk aldığı oyunda 600 700tl harcama yapmak koymaz diye düşünüyorum ki garson, asgari ücretle çalışan tanıdıklarım bile 5k 6k tlye hesaplar alıyor telegram gruplarında aktif olan bilir zatenpubg kitlesi de azaldı sanki hocam ? ondan kaynaklı olabilir mi ? Ya da oynayan tayfa daha çok çocuk gibi parası olmayan kesim. e ekonomi de kötüleştiğinden dolayı insanlar o kadar parayı vermek istemiyor olabilir. sonuçta benzin alıp gezmek varken hesap niye.. gerçi benzin de ne kadar alabiliyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?