Süper Üye
Oyuncu azalmasa account değerleri bu kadar pahalı olmazdıpubg kitlesi de azaldı sanki hocam ? ondan kaynaklı olabilir mi ? Ya da oynayan tayfa daha çok çocuk gibi parası olmayan kesim. e ekonomi de kötüleştiğinden dolayı insanlar o kadar parayı vermek istemiyor olabilir. sonuçta benzin alıp gezmek varken hesap niye.. gerçi benzin de ne kadar alabiliyoruz ki
Bypass bulursan hile ile 1 hafta bile sürmez birinci şahısta, bypassız üçüncü şahısta yemeden içmeden kasman gerekir.konudan bağımsız hesabın Fatih olması ne kadar sürer tahminen? cevaplayabilir misiniz, başlamak istiyorum ama üşeniyorum biraz
Ve sen bu hesapta hile açtın helal olsun brom şu cesaret bende olsaydı ah neler yapardım bekanka ben 3 sezon fatih oldum hesapta buz diyarı5 level kuzgun 5 leveldi içi doluydu
5k is alot for a accountWhile I was browsing the forum, I saw that one of your friend cheated on the forum and sold his account to Fatih for a price of 5k. Is there really a buyer for such prices?
tamamdır teşekkürlerBypass bulursan hile ile 1 hafta bile sürmez birinci şahısta, bypassız üçüncü şahısta yemeden içmeden kasman gerekir.
şu an fatih ligindeki smurf hesapların fiyatı ne ki ?hesabı doludur düz hesap okadar fiyat etmez
merak edip araştırdım biraz içi boş fatihler 300 400tl civarı dediğin gibi içindeki skinler vs önemliİçinde item varsa pahalı olabilir. Rank para etmiyor fazla
yükseldi aslında 500/600 aralığında çok fresh var şu anKanka o hesap doludur normalde 300-400'e satıyorlar Eski bir hesap değilse fatih hesapları
şahsen vermem o kadar para zaten steam pubg ücretsiz oldu ama gördüğüm kadarıyla kitlesi hala bırakmıyor bu kadar sevilmesinin nedeni galiba sistemler steam pubg kaldırmıyor çoğu kişide ben böyle yorumluyorum yoksa kimse gidip o kadar parayı mobile bir oyuna vermez hastası değilse tabiyükseldi aslında 500/600 aralığında çok fresh var şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?