25 Nis 2021 #1 zodyak24 Uzman Üye Katılım 18 Şub 2018 Mesajlar 187 Tepki puanı 23 Ödüller 9 Sosyal 8 HİZMET YILI pubgm gameloop emilatör kulanıyorum eşleştirme cok uzun sürüyor ve bulmuyor neden olabilir bi çok pratik şeyler denedim ama olmadı
pubgm gameloop emilatör kulanıyorum eşleştirme cok uzun sürüyor ve bulmuyor neden olabilir bi çok pratik şeyler denedim ama olmadı
Çözüm kankanettr1 25 Nis 2021 Bölgeni değiştir liginde az oyuncu olabilir vs vs ayarlardan sağ aşağıda sunucu değiş var oradan bi değiştiririp denermisin
Bölgeni değiştir liginde az oyuncu olabilir vs vs ayarlardan sağ aşağıda sunucu değiş var oradan bi değiştiririp denermisin
25 Nis 2021 #2 kankanettr1 SxNy Süper Üye Katılım 8 Mar 2017 Mesajlar 1,331 Çözümler 10 Tepki puanı 125 Ödüller 9 Yaş 31 9 HİZMET YILI Bölgeni değiştir liginde az oyuncu olabilir vs vs ayarlardan sağ aşağıda sunucu değiş var oradan bi değiştiririp denermisin Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bölgeni değiştir liginde az oyuncu olabilir vs vs ayarlardan sağ aşağıda sunucu değiş var oradan bi değiştiririp denermisin
25 Nis 2021 Konuyu başlatan #3 zodyak24 Uzman Üye Katılım 18 Şub 2018 Mesajlar 187 Tepki puanı 23 Ödüller 9 Sosyal 8 HİZMET YILI kankanettr1' Alıntı: Bölgeni değiştir liginde az oyuncu olabilir vs vs ayarlardan sağ aşağıda sunucu değiş var oradan bi değiştiririp denermisin Genişletmek için tıklayın ... sunucu değişiminide süre koymuşlar değişemiyoruzki 59 gün var diyor :=) Post automatically merged: 25 Nis 2021 zodyak24' Alıntı: sunucu değişiminide süre koymuşlar değişemiyoruzki 59 gün var diyor :=) Genişletmek için tıklayın ... kankanettr1' Alıntı: Bölgeni değiştir liginde az oyuncu olabilir vs vs ayarlardan sağ aşağıda sunucu değiş var oradan bi değiştiririp denermisin Genişletmek için tıklayın ... eskiden geğiştirebiliyoduk Post automatically merged: 25 Nis 2021 başka bu şekilde problem yaşıyan varmı acaba Son düzenleme: 25 Nis 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla
kankanettr1' Alıntı: Bölgeni değiştir liginde az oyuncu olabilir vs vs ayarlardan sağ aşağıda sunucu değiş var oradan bi değiştiririp denermisin Genişletmek için tıklayın ... sunucu değişiminide süre koymuşlar değişemiyoruzki 59 gün var diyor :=) Post automatically merged: 25 Nis 2021 zodyak24' Alıntı: sunucu değişiminide süre koymuşlar değişemiyoruzki 59 gün var diyor :=) Genişletmek için tıklayın ... kankanettr1' Alıntı: Bölgeni değiştir liginde az oyuncu olabilir vs vs ayarlardan sağ aşağıda sunucu değiş var oradan bi değiştiririp denermisin Genişletmek için tıklayın ... eskiden geğiştirebiliyoduk Post automatically merged: 25 Nis 2021 başka bu şekilde problem yaşıyan varmı acaba