Uzman Üye
otomatik ve dirext her ikisini deniyorum yine siyah.Oyun motoru ile alakalı sende hangisi seçili ? Ve bilgisayarına tüm windows sdk dosylarını kur.
guncel windows kullaniyorum.windows sdk dosylarını kur
aynen kardes bende oyle yapiyordum ama simdi daha farkli oldu arenada olmasada rutbeli gridigim zaman oluyor ve can sikici durum oluyor.eğlence moduna girip kontrol ediyorum sonra rekabet atıyorum
Windows logosu + R bas açılan yere %temp% yaz herşeyi sil, ekran kartı güncellemesini kaldır mümkünse daha düşük sürümünü bulup onu kurmaya çalış.aynen kardes bende oyle yapiyordum ama simdi daha farkli oldu arenada olmasada rutbeli gridigim zaman oluyor ve can sikici durum oluyor.
Dostum ben bu çözümü denemiştim internette başka bir forumda gördüm. Fakat işe yaramadı 2 el attıktan sonra gene aynı oluyor. Gameloop ile alakalı sanırım :/Merhaba bu durum ekran kartınızın güncel driverları ile alakalı eski sürüme geçerseniz muhtemelen düzelecektir.
Evet gameloop ile alakalı aslında ama çoğu kişi eski driverları yükleyince çözüyor.D
Dostum ben bu çözümü denemiştim internette başka bir forumda gördüm. Fakat işe yaramadı 2 el attıktan sonra gene aynı oluyor. Gameloop ile alakalı sanırım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?