Teşekkür ederim. Deneyeceğim. Daha önceden olmuyordu. Bugün güncelleme gelince sorun oldu. ES file exp. İle deviceid.xml dosyasıyla oynasan yetiyordu.hocam youtube'a hwid ban kaldırma gameloop yaz çıkar spoofer indirip gameloop tarayıcısından kaldırıyorsun basit bişi
hayır değil hwid ban yasaklanması almış spoofer ile çözülür basit iş çoğu spoofer çalışıyor mobiledabu bir güncelleme mi?
Biraz araştırdım paralıymış. Dolandırıcı olmadıkları da ne malûm. Sıkıntı.benim bildiğim kadarıyla hwid ban kaldırılmıyor fakat bunu ücretli olarak yapan siteler var.
Telefon için doğru olabilir ama gameloop emülatörde işe yaramıyor. Ayrıca biraz önce face hilesiz hesabımla girdim sorun olmadı giriş başarılı ama guest hesabı oluşturmaya izin vermiyor. Hwid ban değil sanırım öyle olsaydı hiç bir şekilde beni bu oyuna sokmazdı diye düşünüyorum.hayır değil hwid ban yasaklanması almış spoofer ile çözülür basit iş çoğu spoofer çalışıyor mobileda
Gameloop ta işe yaramıyor. Hilesiz eski face hesabımla girebildim. Galiba hwid ban yemedim. Sadece yeni guest hesabı oluşturmaya izin vermiyor. Yani device-id.xml deki değerleri değişsemde eski haline dönüyor sıkıntı bu.hayır değil hwid ban yasaklanması almış spoofer ile çözülür basit iş çoğu spoofer çalışıyor mobileda
Saol ama o kullanışlı değil sanırım birkaç kez denedim keyif vermedi.ld player yükle kral
Aynen haklsın dostum.hwid den ban kaldırmak öyle basıt degıl para tuzaklarına düşmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?