merhabalar formun çok eski üyesiyim ama acaba bir yetkilimiz bana yardımcı olabilir mi safe pubg mobile hilesi indirmeye yetkim yokmuş nasıl aşabilirim bu sorunu teşekkürler
Dude match making is taking like forever plz fix it I am from india and I use 1.1.1.1 warp dns to play game. I play it on my guest account my after playing 3-4 matches I am not able to play it anymore
şu şekilde bir hata alıyorum pc ye format attım sonra herşeyi yeniden yükledim ama bir türlü olmadı yardımcı olabilecek birileri varmı acaba hile çalışmıyor bir türlü
UI indir ,Rar dan çıkar, çift tıkla aç( antivirüsleri kapat), 2 mavi yazı gelecek sonra hileler tıkla pubgmobile hile gir, sağ üst de hile yükle de ekranda beyaz yazılar çıkar oyunu açınız yazınca oyuna gir lobide enter bas . bu kadar
şu şekilde bir hata alıyorum pc ye format attım sonra herşeyi yeniden yükledim ama bir türlü olmadı yardımcı olabilecek birileri varmı acaba hile çalışmıyor bir türlüEkli dosyayı görüntüle 92238
UI indir ,Rar dan çıkar, çift tıkla aç( antivirüsleri kapat), 2 mavi yazı gelecek sonra hileler tıkla pubgmobile hile gir, sağ üst de hile yükle de ekranda beyaz yazılar çıkar oyunu açınız yazınca oyuna gir lobide enter bas . bu kadar
Post automatically merged:
erişime izin ver sonra altdan windows defender kapat
erişime izin ver dediğimde zaten otomatik kapanıyor sorun o değil sorun oyunda hileilerin hepside gözüküyor ama çalışmıyor kişi ve silahların yerleri hiç bir şiey çalışmıyor 3 sattir mause ayarı yapıyorum ctrl tuşuna basında maus imleci gitsin dedim bir türlü olmadı 50 tane video izledim reis
erişime izin ver dediğimde zaten otomatik kapanıyor sorun o değil sorun oyunda hileilerin hepside gözüküyor ama çalışmıyor kişi ve silahların yerleri hiç bir şiey çalışmıyor 3 sattir mause ayarı yapıyorum ctrl tuşuna basında maus imleci gitsin dedim bir türlü olmadı 50 tane video izledim reis
bu hile de sadece adam görme var. silah,araba görme yok, sen arka planda windows defender bütün korumaları kapattın mı? defender sıkıntı çıkarıyor sürekli. Windows güvenliği-virüs ve tehdit koruması ayarları-ayarları yönet- burdaki bütün açık şeyleri kapat( pc aç kapa yapınca bazn geri açılıyor yine gir kapat )