ya zaten oyundaki diğer hileler direk olarak üstümüze üstümüze geliyorlar arabayla falan ben onları gördüğüm halde diğer yönlere dönüyorum ama o kadar çok hile var ki report ediyoruz ama onlar banlanmayıp biz arada takılanlar banlanınca ister istemez canı sıkılıyor bazı manyaklar tek mermiyle 2 kişi bayıltıyorlar ondan da ne zevk alıyorlar onu da anlamadım
hilenin amacı bu zaten herkese sıkacaksın, oyuna para yatırıyorsan tabi ister istemez zoruna gider vurması, benim de böyle adamları sevdiğim söylenemez ama yapacak birşey yok
Hilesiz oynuyorum 2 el attım birinde birinci oldum digerinde 2. oldum hilesiz olunca daha çok efor harcadımdan 2 el yetiyor dün hileli oynayayım dedim enterladım aynı anda banlandınız 10 yıl dedi heralde beni tanıyor artık formatladım ama yine de tanıyor pc mi degişmem gerekiyor yada hilesiz oynuycam artık
Hilesiz oynuyorum 2 el attım birinde birinci oldum digerinde 2. oldum hilesiz olunca daha çok efor harcadımdan 2 el yetiyor dün hileli oynayayım dedim enterladım aynı anda banlandınız 10 yıl dedi heralde beni tanıyor artık formatladım ama yine de tanıyor pc mi degişmem gerekiyor yada hilesiz oynuycam artık
burda her hile kullananı tanısaydı hiç kimse bu hileyi kullanmazdı, ben bile o kadar hesap açtım bazen geliyor ilk sezonda ban yiyorum, bazen 3 .sezonda