Dha öncede yazdım şuan fix yemiş gibi duruyor hesaplar 1 maçtan sonra ban yiyor güvenlik açığı olmuş hilenin detaylı elden geçmesi lazım EzPubg de elden geçmeli sorun var sayın admin destek lutfen please
önceden böyle değildi bu hilede bozdu 20 leş alarak oynadığımız win aldığımız zamanlar oldu dword ile ama bukadar kolay tespit edilmiyordu hile detect olmuyordu hemen
önceden böyle değildi bu hilede bozdu 20 leş alarak oynadığımız win aldığımız zamanlar oldu dword ile ama bukadar kolay tespit edilmiyordu hile detect olmuyordu hemen
init eror hatası alıyorum en üst de mhloader güvenlik nedeni ile silindi bu bi hata değil yazıyor hiç bi şekilde oyunda açılmıyor hile ne yapmam lazım benim
önceden admin ler çok hızlı ve çabuk bir şekilde hem cevap veriyorlardı hemde hile güncellemesi çok hızlı yapılıyordu ama artık kimse oek sallamıyor galiba 2 ayı geçmiş ama update yok neden böyle oldu tek zevkimiz buydu bu da gitti
önceden admin ler çok hızlı ve çabuk bir şekilde hem cevap veriyorlardı hemde hile güncellemesi çok hızlı yapılıyordu ama artık kimse oek sallamıyor galiba 2 ayı geçmiş ama update yok neden böyle oldu tek zevkimiz buydu bu da gitti
artık guncelleme geldı vn surumu bıle anında ban atmaya başladı umarım admınler çalışmaya başlamıstır fakat dword artık pubg sıstemıne dustugu ıcın her halükarda detect oluyor o yuzden yenı hile acil şart oldu