hile detect olmuş belli etmesek bile çok kolay bir şekilde anti cheat sistemi tarafından hileyi algılayıp ban yedirtiyor hileyi boşu boşuna güncelliyorsunuz ya yeni bir ban yedirtmeyecek hile kodlayın yada hileyi detect olarak işaretleyip kullanıma kapatın boşu boşuna hesaplarımızı kaybediyoruz orada undetected yazan yazı tamamen düzmece hile şuan tamamen detect durumunda
İkinci kez banlandım ve 10 yıl süreyle. Hesabımı geri alabilmeme yardımcı olabilir misiniz? Pubg Hesap Adı - Subconscious90. Bu benim için çok kötü. Çok gerginim.
hile ölmüş la ne ilgilenen var ne güncelleyen herkes çatır çatır dword hack ban atıyor diye yazmış yöneticilerin umrunda değil bence sadece hile değil aynı zamanda forumda ölmüş
hile ölmüş la ne ilgilenen var ne güncelleyen herkes çatır çatır dword hack ban atıyor diye yazmış yöneticilerin umrunda değil bence sadece hile değil aynı zamanda forumda ölmüş
Ölmüş hem de ne ölmüş. Forumu aktif tutan Wsreborn ve ondan önceki scriptti, millet sırf script için gelip forumu aktif tutuyordu. Şimdi görüyorum sırf mesaj sayısını arttırmak için mesaj yazanları vesayre ama hiç ban yok, eskisi gibi değil.
Bu arada ban yeme garantili ve bu kişi ile alakalı değil, yıllardır kullanıyorum ve bugünde 2. ana hesabım banlandı ama alınan o eğlence için değer çok takmamak lazım ama çözüm bulunursa iyi olur. Hilenin açığından değilde kendi yüzümüzden ban yesek o daha az koyar
By the way, getting banned is guaranteed and it is not related to this person, I have been using it for years and today my second main account was banned but we should not care too much about the fun we had but it would be good if a solution was found. If we were banned because of ourselves and not because of the cheating, it would be less.
ands of course it works, but in taiwan version u can play with this hack for like 2 or maybe 3 days then it gives u 10 year ban ,but if u apply in global version u will get 10 year ban the second u apply this cheat