Seçkin Üye
evet önceden makro kurmuştum fakat onu algıladı deneyeceğim hemenforumdaki easy anti cheat/battle eye anti cheat spoofer kullanmayı deneyin sorun yüksek ölçüde çözülecektir önceden yediğiniz bir ip ban sebebiyle bu sorunu yaşıyorsunuz
eğer 1'den fazla kez aynı şey başına geldiyse monster yazılımıyla alakalı bir durum değildir zaten geliştirilen anti cheat spooferları pubg benzeri (örnek: fortnite-rust-apex legends) oyunlarda atılan ip banını çözümlemektirforumda biraz araştırdım ve Monsterin kullanıcılarına sunduğu ses programı var sesi arttırıyor düzenliyor onu 3. parti yazılım aldığını yazmışlar doğrumu bilmiyorum tabi.
Post automatically merged:
evet önceden makro kurmuştum fakat onu algıladı deneyeceğim hemen
malesef ban süresi duruyor 1 günlük. ıp değiştirip yeni hesaptan denicem ve makro tuş ataması yapmıştım oyundan hızlı kit basmak için belkide ondandır çözersem bildiriceğimeğer 1'den fazla kez aynı şey başına geldiyse monster yazılımıyla alakalı bir durum değildir zaten geliştirilen anti cheat spooferları pubg benzeri (örnek: fortnite-rust-apex legends) oyunlarda atılan ip banını çözümlemektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?