İlgilendiğiniz için teşekkürler, önerilenleri yaptım fakat sonuç alamıyorum.1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067
Modlardan biri yapmış neden yapmış bilemedim dalga geçmiş herhalde, Pubgm olarak yazılıydı.Başlığa lol hile aktif olmuyor yazmışsın yazı olarakta gameloop diyorsun anlamadım
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap" girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;
Şu an kullandığın Gameloop'u kaldır ve aşağıdaki gibi 32-bit indir.
Ekli dosyayı görüntüle 89994
Evet hocam kesinlikle.Görev yöneticisinden bakar mısın Gameloop 32-bit mi?
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067
Dün kaldırıp tekrar kurdum ve çözüldü, gerçekten küçük ama inatçı bir durum.Üstte 64 beta yazmaması gerekiyor yanlış bilmiyorsam, tamamen kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?