28 May 2023 #1 furkan510 F Onaylı Üye Katılım 13 Eyl 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 31 5 HİZMET YILI PubgM de Hileyi Yükle Dedigimde Consolda init error diye hata aliyorum bilgsii olan varmi ?
Çözüm #Adc Main 29 May 2023 Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın. DirectX+ - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın. Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın. DirectX+ - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın. Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;
28 May 2023 #2 resile R Üye Katılım 24 Kas 2019 Mesajlar 17 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI virüs koruman açıksa bazı dosyaları engellemiş olabilir Post automatically merged: 28 May 2023 defender vs kapat tekrar indir hileyi öyle dene Oyla 0 Olumsuz oyla
virüs koruman açıksa bazı dosyaları engellemiş olabilir Post automatically merged: 28 May 2023 defender vs kapat tekrar indir hileyi öyle dene
28 May 2023 Konuyu başlatan #3 furkan510 F Onaylı Üye Katılım 13 Eyl 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 31 5 HİZMET YILI resile' Alıntı: virüs koruman açıksa bazı dosyaları engellemiş olabilir Post automatically merged: 28 May 2023 defender vs kapat tekrar indir hileyi öyle dene Genişletmek için tıklayın ... kapalı reis discord varsa ordan yardimci olabilrmisn Oyla 0 Olumsuz oyla
resile' Alıntı: virüs koruman açıksa bazı dosyaları engellemiş olabilir Post automatically merged: 28 May 2023 defender vs kapat tekrar indir hileyi öyle dene Genişletmek için tıklayın ... kapalı reis discord varsa ordan yardimci olabilrmisn
28 May 2023 #4 adamanti_666 A Onaylı Üye Katılım 6 Şub 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 24 7 HİZMET YILI furkan510' Alıntı: PubgM de Hileyi Yükle Dedigimde Consolda init error diye hata aliyorum bilgsii olan varmi ? Genişletmek için tıklayın ... Win 11 se çalışmaz haberin olsun Oyla 0 Olumsuz oyla
furkan510' Alıntı: PubgM de Hileyi Yükle Dedigimde Consolda init error diye hata aliyorum bilgsii olan varmi ? Genişletmek için tıklayın ... Win 11 se çalışmaz haberin olsun
28 May 2023 #5 teamSLEAR1907 T Onaylı Üye Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 35 Sosyal 6 HİZMET YILI Hey selam öncellikle defender kapat vanguard varsa oda kapat herhangi virüs progamı açık olmasın Runtimeları indir all in one runtimes öneririm İyi forumlar Oyla 0 Olumsuz oyla
Hey selam öncellikle defender kapat vanguard varsa oda kapat herhangi virüs progamı açık olmasın Runtimeları indir all in one runtimes öneririm İyi forumlar
28 May 2023 #6 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI işletim sistemin ne dostum win 10 kaç ? Oyla 0 Olumsuz oyla
28 May 2023 #7 ahmet145311 A Onaylı Üye Katılım 29 Eki 2019 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 36 6 HİZMET YILI furkan510' Alıntı: PubgM de Hileyi Yükle Dedigimde Consolda init error diye hata aliyorum bilgsii olan varmi ? Genişletmek için tıklayın ... virus programını kapat Oyla 0 Olumsuz oyla
furkan510' Alıntı: PubgM de Hileyi Yükle Dedigimde Consolda init error diye hata aliyorum bilgsii olan varmi ? Genişletmek için tıklayın ... virus programını kapat
29 May 2023 Moderatör #8 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın. DirectX+ - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın. Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ; Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın. DirectX+ - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın. Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;