Onaylı Üye
Yaş 20 üstü ise sorun yokSelam dostum 10 Gibi işten geliyorum girelim kademe taç ? uyarmı senin icin bu arada poweRRR#8680 dc adresim
yaş 31 kardesim 20 dk kadar eklyiorumYaş 20 üstü ise sorun yok
tamamdıryaş 31 kardesim 20 dk kadar eklyiorum
İsim direk semih hocamdiscord üzerinden ekle kabul edeyim diğer arkadaşları kabul ettim
Post automatically merged:
isim neydi _? gelmedi galiba
kabul ettimİsim direk semih hocam
ayda 1 giriyorum ya oyuna o kadar fazla oynamıyorumPubg Mobile Rank kasacak takım arkadaşı arıyorum Sadece Esp kullanan düşmana koşmayan hile olduğunu izleyen bile anlamayan. Duvara dağa taşa dürbün açmayan. Kısacası profesyonel davranan arkadaşlar arıyorum. AS kademe (Sıralamam 1600 merak edenler için) ve üstü ekleyin Samet#3743
Ben düzenli giren arkadaşlar arıyorum en azından akşam meselaayda 1 giriyorum ya oyuna o kadar fazla oynamıyorum
geldimPubg Mobile Rank kasacak takım arkadaşı arıyorum Sadece Esp kullanan düşmana koşmayan hile olduğunu izleyen bile anlamayan. Duvara dağa taşa dürbün açmayan. Kısacası profesyonel davranan arkadaşlar arıyorum. AS kademe (Sıralamam 1600 merak edenler için) ve üstü ekleyin Samet#3743
ben oynarım ekle hepsi büyük harf AHMEDIMKRAL
Samet#3743
id atma imkanın varmı isimden ekleyemıyorum. 5922919562 yada sen beni ekleyebilirsin sıralama ilk 5 binPubg Mobile Rank kasacak takım arkadaşı arıyorum Sadece Esp kullanan düşmana koşmayan hile olduğunu izleyen bile anlamayan. Duvara dağa taşa dürbün açmayan. Kısacası profesyonel davranan arkadaşlar arıyorum. AS kademe (Sıralamam 1600 merak edenler için) ve üstü ekleyin Samet#3743
Oyun sonu eklıyorumYASİN#7432 34 yaş eklerseniz oynarız arkadaşlar
oyun sonu eklicem seni mh yazarım acıklamayaid atma imkanın varmı isimden ekleyemıyorum. 5922919562 yada sen beni ekleyebilirsin sıralama ilk 5 bin
KNKM BEN Aamon dc den ekledım senıPubg Mobile Rank kasacak takım arkadaşı arıyorum Sadece Esp kullanan düşmana koşmayan hile olduğunu izleyen bile anlamayan. Duvara dağa taşa dürbün açmayan. Kısacası profesyonel davranan arkadaşlar arıyorum. AS kademe (Sıralamam 1600 merak edenler için) ve üstü ekleyin Samet#3743
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?