Arkanda
Ultra Üye
Evet aim bot çok sıkıntı çektiriyor güncelleme şartpubg mobile safe geri geldi diye herkes aniden ona dönünce dt oldu sanırım yakınım diye demiyorum en kötü seçkin üye olmalı fix yememesi için banlanmak istemiyorum artık sağlam kasmak istiyorum eskisi gibi
aimbota güncelleme gelmeli
aimbot tuşuna basınca 360 dönüyor yere bakıyor aniden
buda bi risk oluşturuyor kendi fikrimce
Post automatically merged:
hileyi kullanmaya korkuyorum şuan güncellenmesini ve eskisi gibi olmasını bekliyorum
kanka ne kadar yükselirse üye grubu o kadar ben yemeyiz rahat oynarız 50 yorum yapmak zormu?Forumda olan hileler, Yönetim tarafından kullanıcıların kolaylıkla erişilebilmesi adına zaten Üye'den Onaylı Üye'ye çıkartıldı. Ayrıca erişim düşüşü olarak Valorant hileside Seçkin Üye'ye açıldı. Yükselebileceğini zannetmiyorum ama son kararı nader baba söyler.
çabuk fixlensin diye mi knk 5 10 günde beni geçebilirsin yorum yaparak fikrini belirterekaga aimbot konusunda evet birden arkasını dönüyor ama onaylı üyede kalmalı bence
Ben merkezci olmak yerine diğerlerini düşünmek iyidir.kanka ne kadar yükselirse üye grubu o kadar ben yemeyiz rahat oynarız 50 yorum yapmak zormu?
kanka ama kaç kişi ban yiyor ben dahil kaç tane ban yeme konusu açıldı ben dahil kaç bin tlik hesaplar gitti biraz daha safe olmasını istemek kötü müdür? forumda aktif olmayanlar olamayanlar diğer versiyonu kullanabilirlerBen merkezci olmak yerine diğerlerini düşünmek iyidir.
Dostum, kötü demedim. Ben merkezci davranmayarak insanlarında kullanmamasını istemek zalimce. Ücretsiz bir hile kullanıyorsun ve sanki özelmişiz gibi üst ranklara tabii tutmak çok kötü bir durum. İstemeye gelince istiyoruz, peki ya yardımlaşma? Ayrıca oyunda bir ban yiyen sizlersiniz. 3 yıldır günü birlik 1 kez ban yemedim.kanka ama kaç kişi ban yiyor ben dahil kaç tane ban yeme konusu açıldı ben dahil kaç bin tlik hesaplar gitti biraz daha safe olmasını istemek kötü müdür? forumda aktif olmayanlar olamayanlar diğer versiyonu kullanabilirler
Bence haklısın kardeşim kaç bin tllik hesabın vardı neden hile açıyorsun? Hile açtığın anda ban yeme riskini göze almış olman gerekiyorDostum, kötü demedim. Ben merkezci davranmayarak insanlarında kullanmamasını istemek zalimce. Ücretsiz bir hile kullanıyorsun ve sanki özelmişiz gibi üst ranklara tabii tutmak çok kötü bir durum. İstemeye gelince istiyoruz, peki ya yardımlaşma? Ayrıca oyunda bir ban yiyen sizlersiniz. 3 yıldır günü birlik 1 kez ban yemedim.
bence haklısınaga aimbot konusunda evet birden arkasını dönüyor ama onaylı üyede kalmalı bence
Çok güzel yorumlamışsın kardeş, arkadaş istiyor ki hileyi bir tek o kullansın, belki ban yemem diyor.Dostum, kötü demedim. Ben merkezci davranmayarak insanlarında kullanmamasını istemek zalimce. Ücretsiz bir hile kullanıyorsun ve sanki özelmişiz gibi üst ranklara tabii tutmak çok kötü bir durum. İstemeye gelince istiyoruz, peki ya yardımlaşma? Ayrıca oyunda bir ban yiyen sizlersiniz. 3 yıldır günü birlik 1 kez ban yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?