Üye
Bahsettiğiniz her şeyi yaptım. Şarja takılı sürekli. yüksek performans ayarlı. Oyun içi ayarları En düşük ayarlara da aldım ancak bir miktar düzeliyor gibi oluyor ama kısa zaman sonra yine aynı. İlla ki fight anında donuyor. Kafayı çıkarınca mal gibi kalıyor karakter. pc kendine geldiğinde ölmüş oluyorumSanırım ekran kartın 1050 pubg için yeterli fakat aşırı yüksek performans beklememek lazım laptop kullanıyosun sürekli sarj takılı oynaman gerekiyor güç ayarlarından yüksek performansa al ayrıca en güncel driveri kur pubg mobile için emülator ve oyun içi ayarları sana en yüksek fps verecek şekilde ayarla bilmiyorsan youtube üzerinde bir cok videosu vardır
Sanırım Emülatör ayarlarında problem var. Youtubede herkesin ayarları farklı farklı. Benzer şekilde laptop üzerinden emulatör kullanıpta memnun kaldığı ayarları olan varmıdırayarlardan directx i seç / takılma her pc de yapar
Yeni formatladım. Formattan sonra iyi gibi donmalar biraz olsun az ancak bir kaç haftada yine aynı oluyorFormat atmadıysan format at kactane hile kullandın kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?