29 Kas 2019 #1 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI UC Yatırdım Emülatörden ama play store'yi güncellememi istiyor o da yok uygulamayı da güncelledim yine aynı sorun nasıl çözücem bunu?
UC Yatırdım Emülatörden ama play store'yi güncellememi istiyor o da yok uygulamayı da güncelledim yine aynı sorun nasıl çözücem bunu?
29 Kas 2019 #2 KusursuzHacker ♥ Kusursuz ♥ Ultra Üye Katılım 26 Nis 2018 Mesajlar 1,988 Çözümler 3 Tepki puanı 528 Ödüller 10 8 HİZMET YILI tyuasdfw' Alıntı: sa öncelikle kardeşim pubg mobile hesabına ortak alırmısın bende emulator den oynuyorum bu arada. ve hesabım .... gibi güven sana kalmıs dostum Genişletmek için tıklayın ... sen nasıl bi s*katsın anlamadım ama. Adamın sorduğu ile alakasız yorumdan yorumun kalkacak. Sorunun çözümü eğer evde android veya ios cihaz varsa onlardan indirip satın alabilirsin.
tyuasdfw' Alıntı: sa öncelikle kardeşim pubg mobile hesabına ortak alırmısın bende emulator den oynuyorum bu arada. ve hesabım .... gibi güven sana kalmıs dostum Genişletmek için tıklayın ... sen nasıl bi s*katsın anlamadım ama. Adamın sorduğu ile alakasız yorumdan yorumun kalkacak. Sorunun çözümü eğer evde android veya ios cihaz varsa onlardan indirip satın alabilirsin.
29 Kas 2019 Konuyu başlatan #3 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI KusursuzHacker' Alıntı: sen nasıl bi s*katsın anlamadım ama. Adamın sorduğu ile alakasız yorumdan yorumun kalkacak. Sorunun çözümü eğer evde android veya ios cihaz varsa onlardan indirip satın alabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Kanka oyun içi parayla alınmıyormuş karttan çekiyor bende karttan yüklemedim
KusursuzHacker' Alıntı: sen nasıl bi s*katsın anlamadım ama. Adamın sorduğu ile alakasız yorumdan yorumun kalkacak. Sorunun çözümü eğer evde android veya ios cihaz varsa onlardan indirip satın alabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Kanka oyun içi parayla alınmıyormuş karttan çekiyor bende karttan yüklemedim