mause yenı hicbir temazsızlık olamazarada bir temazsızlık oluyor olabilir mi ?
diğer oyunların hıcbırınde bu sorunu yasamıyorummause yenı hicbir temazsızlık olamaz
kaynakların hepsini indirdin mimause yenı hicbir temazsızlık olamaz
Post automatically merged:
diğer oyunların hıcbırınde bu sorunu yasamıyorum
hayırkaynakların hepsini indirdin mi
kanka indir kaynakları indirmediginde öyle hatalar veriyor hepsini indir
ındırıyorum kanka bıde oyle deneyeyımkanka indir kaynakları indirmediginde öyle hatalar veriyor hepsini indir
bişi kamıştır temasızlık yapabilir odayeni güncellemeden sonra dpı ayarlarından mı yoksa oyunun kendı sorunlarındanmıdır bılmıyorum ama mause kendı kendıne donuyor takılıyor sonra ates ederken ates etmeyı kesıyor etrafa donus saglanmıyor bunun coozumunu arastırdım bır kacı dpı sorunu dedı ama her dpı ayarını denedım yınede sonuc alamadım bu konu hakkında bılgısı olan varsa yazabılır mı
hocam hesabından çık ve oyun girişinde ki seçeneklerden olağan tamiri veya varsayılanlara sıfırlayı seç düzelir.yeni güncellemeden sonra dpı ayarlarından mı yoksa oyunun kendı sorunlarındanmıdır bılmıyorum ama mause kendı kendıne donuyor takılıyor sonra ates ederken ates etmeyı kesıyor etrafa donus saglanmıyor bunun coozumunu arastırdım bır kacı dpı sorunu dedı ama her dpı ayarını denedım yınede sonuc alamadım bu konu hakkında bılgısı olan varsa yazabılır mı
kanka ındırdım suan yıne aynı sekılde donmalar oluyorkanka indir kaynakları indirmediginde öyle hatalar veriyor hepsini indir
kardesım mausu da degıstırdım yıne aynı sorunbişi kamıştır temasızlık yapabilir oda
onuda denedımpubg yüklü olan emilatorü silip tekrar yükleyeblirsin
yaptım onuda yaptımOyunla alakalı bir sorun değil bu senden kaynaklı bir sorun. Mouse bağlantını iyice kontrol et ve oyununu güncelle.
knk mausepad nı sil mause altını sil sonra oyunu yönetici olrak başlat düzelebilir belkiyeni güncellemeden sonra dpı ayarlarından mı yoksa oyunun kendı sorunlarındanmıdır bılmıyorum ama mause kendı kendıne donuyor takılıyor sonra ates ederken ates etmeyı kesıyor etrafa donus saglanmıyor bunun coozumunu arastırdım bır kacı dpı sorunu dedı ama her dpı ayarını denedım yınede sonuc alamadım bu konu hakkında bılgısı olan varsa yazabılır mı
belli olmuyor bazen 1 maç sonra 10 yıl ban yediğim oldu bazen yeni hesap açıp hiç yemediğim oldu ama şu anda genelde bi kaç maça ban atıyor bende10 dk sonra ban yemiyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?