Seçkin Üye
24 SAAT YERSINarkadaslar 3 aylık bır ara verdım pubg gecen ınternetım ıactırıp oyunda 0 hespala gırdım 3 gun sonra banlandım tekrar hesap actım spoof dıye bısey gordum ez pubg nın altında adımlarını ızledım ve onu yaptım fakat gameloop ıd gızledımı gızlemedımı bılmıyorum dun gece 10 dakıka ban yedım suan oynarken tedırgın oluyorum tekrar ban yermıyım 0 hesap gercı ama genede moralı bozuluyor ınsanın yardım lazım nedır ne degıldır bılenler yoruma coksun
Post automatically merged:
bu hesapla bırdaha hıle acma hep ban yersın.24 SAAT YERSIN
yenı hesap ac onunla sureklı oyna3 gun kadar .egere ban yemezsen.bır eskı hesapla gır.bır korktugun hesapla gır ban yemıyorsun.bırde sadece lazer ac.en asagıda ....bırde radarı ac...en uste 200 mt kadar adam goterıyor. baska hıc bır sey acma.ban yemzsın.gamelopp ıd deyıstırmen hıc bır sey fark etmıyor.bırde.hıle kurunca arama noktasına %temp% bunu yapıstır yada yap.orda cıkan tum klasorlerı sıl.cuunku ern son ne yaptıysan pc de hepsı orda kayıtlı.ban yerım dıye korkma .korkarsan yersın. bırde takım arkadasına zarar verme dırek 10 dk ban atıyor.
Son düzenleme: