Ben şuana kadar pubg mobile'de 1 kere ban yemedim benim için %0 ama sen kullanırsın hile kullanırsın yada şüpheli bir durum olur yersin main hesabında kullanma tüm sorumluluk senindir yinede yüzde olarak %10 diyebilirimBan yeme olasılığı kaç?
Ben Teşekkür Ederim. Video açıklamasına koyduğum linkte abone olmadan çalışmıyor.Öncelikle teşekkürler, güzel anlatım olmuş. Yalnız indirme linki olarak alternatif link koymuşsun ve videoda ise abone olmayınca link gözükmüyor demişsin onu anlayamadım?
Ban yeme olasılığı yok denecek kadar az hocamAga ban Yemen olasılığı yüksektir bunun ya
Kim güler kim ınanır bilmem ama dener görürsün şuan yan hesapta test aşamasındayım...Ban yeme olasılığı az mı? güldürdün beni.Bunu yaparsanız 2 ay banko yersiniz yanlış bilgi veriyorsun
teşekkür ederim yan hesapta deniyorumEn kısa sürede yan hesaplardan denemek lazim. Birkaç gün vs.. Eline zamanına sağlık
şöyle cevaplara ayar oluyorum açıklama yapmadan saçma sapan yorumlar yazmaban yersin kardeşim
RTS HOST Kullanabilirsin sıkıntılı olduğu için paylaşmadım heryerde vardırhostu etcnin içine atamıyorum ne yapsam olmuyor tam yetki verdim falan herşeyi denedim yardımcı olabilecek var mıdır?
Test ediyorum yan hesapta bir gün yürek yedikten sonra 48 LVL hesapta kullanıcam hileyleYan Hesabınızda Kullanın Ban Olasılığı Yüksek
Yüzdeler kişiden kişiye göre değişir dedim kardeşim ben günlerce kullandım ban yemedim bende 100/0 = 0 senin belli ki dilin yanmış sana göre tüm bypasslar %100 ban sebebiŞuan test aşamasındayım diyorsun ? %0 Ban Riski diyorsun?
RTS Host Kullan Yada Klasörde Verdiğim Host Sil dosyası işe yararben de yapamadım abi host atılmıyor içine
Adam gibi yorum <3Adam bir şeyler başarmış. Tebrik etmemiz gerekirken şöyle yorumlar atıyorsunuz 'Ban yersin falan' adam emek gösterip yapmış ve başarmış tebrikler kardeşim başarılı olanları hep çamur atarlar canını sıkma başarılarının devamını dilerim. İyi Forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?