- Konuyu başlatan
-
evet ikisi mükemmel oluyorbu şekilde hile çalışıyormu ?
Şöyle izah edeyim oyundan çıkıp geri girmek maça girmek mi yoksa tencent mi eğer tencent ise datayı sil olay tamamBilader dedigin herşeyi yaptım hepsi oldu emülatör olarak görmedi oyun dili filan ingilizceydi türkçe yaptım oyundan cıkıp geri giriyor biliyorsun tak ekrana emülatörsün hatası düştü destek ver bana ?
RTS host kullan veya host sil dosyasını aç o silerkarrdeşim dosyayı değisterimiyom ızın ıstıyo napayım
adem banada yardım et bro
host değıstıremedimsorun ne bro herkese anında cevap yazıyorum discord var video açıklamasında bana ordan özel yazabilirsin
bir boş dahabanlanma olayı yuksek denemeyin
ban yemenin bizle alakasi nedir ?ben banlandım sebep veri değiştirmekten denemekten vaz geçin
Peki kopyalarken veya host silerken bir sıkıntı yaşadın mıben bunu 1 ay once yaptim bir kac kez ban yedim sonra buga fln girdi herhalde kullaniyorum 1 aydir hala ban yemedim her oyunda 1.oluyorum cok rahat
Sende hiç bir hata vermiyor mu yok deme pcyi camdan attirmaOyundan çıkınca tekrar yapmak gerekiyor uğraştırıcı ama eline sağlık.
emeğine sağlık kardeşim.
Datayi silmen yeterliOyundan çıkınca tekrar yapmak gerekiyor uğraştırıcı ama eline sağlık.
RTS HOST kullan sorun olmuyor ben eklemedim linki çünkü virüs olarak görebiliyorPeki kopyalarken veya host silerken bir sıkıntı yaşadın mı
Öncelikle paylaşımın için çok teşekür ederim ben host siliyorum fakat hostu kopyalayıp yapistirdigimda benden yönetici izni istiyor veriyorum ama bir türlü içine atamiyorum başka şekillerde attığım host (2) olarak görüyor ne yapmalıyımTeşekkürler
Post automatically merged:
Datayi silmen yeterli
Post automatically merged:
RTS HOST kullan sorun olmuyor ben eklemedim linki çünkü virüs olarak görebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?