Çözüldü PUBGM ve PUBG Steam'de oyundayken ayak sesleri duyulmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, PUBGM ve Steam'de ayak sesleri iyi duyamıyorum maalesef ve bir süredir bu sorunla uğraşıyorum. Ne yazık ki çözemedim, başlıkta yazdığım gibi YouTube'ta ayak ses testleri dinliyorum, tüm ayak sesleri gayet güzel alıyorum ve hangi yönden geldiğini anlıyorum ama oyunda PUBGM'da ayak sesleri çok az alıyorum ama PUBG Steam'de adamlar yanımda yürüyüp koşarken hiç ayak sesi alamıyorum. Bu arada diğer araç sesleri, ateş sesleri vs. hepsini gayet normal alıyorum. Sorunum, ayak sesleri. Adamlar dibime kadar geliyorlar ve dünyadan haberim olmuyor ve gerçekten sinir bozucu. Sorun kulaklığımdansa ki değil çünkü ses testleri geçiyor. Eğer olsa da kulaklığı değiştiririm. Nasıl sorunu çözebilirim ve ayak sesleri duyabilirim diye yardımlarınız beklerim, teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Yedek kulaklığın mevcutsa bir değiştirip denemeni öneririm. Normal testleri vs geçebilirsin video seslerini normal alabilirsin ama oyun içi farklı oluyor maalesef Kulaklığın bassı açık olabilir onları bir kontrol et 7.1 vs varsa kapatmanı öneririm
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ses düzey karıştırıcısından pubgnin sesi kısıktır veya oyun ayarlarından ses efektleri kısıktır

Üye
2 HİZMET YILI
kulaklığının 7.1 ayarı varsa onu kapatmanı öneririm çünkü pubgm gibi bazı oyunlarda çalışmıyor.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yedek kulaklığın mevcutsa bir değiştirip denemeni öneririm. Normal testleri vs geçebilirsin video seslerini normal alabilirsin ama oyun içi farklı oluyor maalesef Kulaklığın bassı açık olabilir onları bir kontrol et 7.1 vs varsa kapatmanı öneririm

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...