Onaylı Üye
düzelmediayarlardan tuşları sıfırlayınca düzeliyor aga
emilator tuş ayarlarını sıfırlıcaksınsinir oldum sildim ben cidden çözümü bilen yazsın
pc sıfırladık yıne olmadıemulatordan tuşları sıfırlayabilirsin olmadı oyunu kalıntıları ile beraber sil yeniden kur
emilator tuş ayarlarını sıfırlıcak
düzelmiyor agaayarlardan tuşları sıfırlayınca düzeliyor aga
Tuş ayarlarına girip denedim onu olmadı. Oyundaki ilk yüklediğinde güncelleme veriyor ya haritalar vs onları sıfırlamıştım hepsini yapsaydım çalışırmıydı acabaemilator tuş ayarlarını sıfırlıcaksın
önerilen kaynak pakedi hatası alınıyorkardeşim bütün herşeyi indir mapları vs düzelcektir benim ki öyle düzeldi
guncelledım fakat önerilen kaynak pakedi hatası veriyor geneldeEvet oyun içi bütün güncellemeleri indirdiğinizden emin olun düzelicektir !
kaynakların hepsini indir kardeşim düzeliyorbugün gelen güncellemeden sonra oyunum sanki sıfırdan kurulduktan sonra hiçbir tuşum çalışmamaya başladı eğilme yatma zıplama eşya alma bunun gibi bütün tuşlar arızalı şuanda bunun için ne yapmamız gerekli bilen varsa yardımcı olabilir mi
kaynakları indir.Tuş ayarlarına girip denedim onu olmadı. Oyundaki ilk yüklediğinde güncelleme veriyor ya haritalar vs onları sıfırlamıştım hepsini yapsaydım çalışırmıydı acaba
steam pubg ücretsiz olsun bi zaten oyuncusu artarkaynaklar inerken hata veriyor 1-2 güne düzelir heralde bizede zaten 12 ocakta steam pubg ücretsiz olucak onu bekliyorum buraya da güzel bi kek gelirse tadından yenmez bakalım
Bu sorun her güncelleme ile beraber geliyor. Bunun için öncelikle Giriş Ekranı'nda ki Tamir et ikonuna tıklaman gerekli(Sağ taraftaki küçük ikon) oradan "Kaynakları Tamir Et" seçeneğini seçmen gerekli. Daha sonrasında kaynakları yeniden indirecek, başlangıç ekranında "HD Paketi" seçmen gerekiyor, muhtemelen bundan sonra sorun çözülecektir.(bkz. sc.5-6)Tuş ayarlarına girip denedim onu olmadı. Oyundaki ilk yüklediğinde güncelleme veriyor ya haritalar vs onları sıfırlamıştım hepsini yapsaydım çalışırmıydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?