- Yasaklandı
-
Reisim biz emulatoruz gene ac kaldık desene bunu yapamayız biz obb olsa ne guzel olurdu hani-Videonun sonunda yaptığım gibi eşit yapabilirsin bir kaç dk içinde devre dışı kalıyor bazende kalmıyor
-tmp attgin dosyayı silmeye çalışabilir sin
- yada en basidinden bir maç oynayıp oyunu kapatirsin hileyi aktif etmeden girersin
@azizhewal ben Emu kullanmadığım için denemeden paylaşım yapamam soryReisim biz emulatoruz gene ac kaldık desene bunu yapamayız biz obb olsa ne guzel olurdu hani
Reis sen paylas bız denerız gerekırse test Man oluruz@azizhewal ben Emu kullanmadığım için denemeden paylaşım yapamam sory
Ben gameloop pubg oyun dosyalarının isimlerini bilmiyorumbunu Gameloop uyarlayamaz mıyız acaba kafa yorsak bıraz es fıles ıle felan
telde yaptıgın aynısını emulatorde yapabılıyoz reis dedıgın yerde var actıve sav atıyoz oraya bızdeBen gameloop pubg oyun dosyalarının isimlerini bilmiyorum
Mobilde; Saved/saveganes/active.sav atıyoruz
Gameloop böyle bir active.sav dosyası var ise config vs şeyleri kullanabilirsiniz
Eline sağlık çok güzel olmuş. 9 10 maç attım gayet iyi çalışıyor, şimdilik ban da atmadı.-Videonun sonunda yaptığım gibi eşit yapabilirsin bir kaç dk içinde devre dışı kalıyor bazende kalmıyor
-tmp attgin dosyayı silmeye çalışabilir sin
- yada en basidinden bir maç oynayıp oyunu kapatirsin hileyi aktif etmeden girersin
2 hesabım gıttı..gecen sezon..gameloopa kayıtlı kac hesabın varsa hepsıne 10 yıl ban.gerekce orgınal olmayan pubg...ıstersen resımde atarım.SAKIN yapma.ban riski varmı ban atıyormu
ıyı dedınBu yeni sezonun 1.2 yıl önce olan olayı neden yorum yaptınki. Dosya değiştirmiyor Oyun Orjinal Gameloop ne alaka
COKMU KOMIK.yap gorursun...............Bu yeni sezonun 1.2 yıl önce olan olayı neden yorum yaptınki. Dosya değiştirmiyor Oyun Orjinal Gameloop ne alaka
ben de emılatorum.ozaman kendını gelısııtrecen.sorun orda ztn knkm sekmeme yokolsa yapayım emulatorum dar'dayım dar'da
varmı bıldıgın sekmeme atesle bıraz bende yapayım ban yersem yıyeyım ne edelım o zevke hasret kaldım ciddenben de emılatorum.ozaman kendını gelısııtrecen.
can it work in game loopbunu Gameloop uyarlayamaz mıyız acaba kafa yorsak bıraz es fıles ıle felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?