- Konuyu başlatan
-
Donator
Umarım yaparsınEllerinize sağlık. Çok teşekkür ederim.
Evet Global için zaten Yazmayı unutmuşum ama OBB dosyasından anlaşılıyorPubg global'de çalışıyor değilmi video'dakinin aynısını yaparsak?
by clicking the icon.looks better then the others one the other one kinda blocks the screen off
global de çalişiyor mu cidden baya iyi teşşekür ederiz dostum sana mobilden kek baya eğlenceli oluyor yeni sezonda rank yargi dağitalimEvet Global için zaten Yazmayı unutmuşum ama OBB dosyasından anlaşılıyor
C2S4SEASON olduğu için ( 1.8 ) anlamına gelir --..--1.8 için uyumlumu
Hileler her zaman risklidir. Yan hesapta deneyin diğer hile programları gibi değil demek istedim 10 dakika sonra ban yada 3 maç sonra banHocam kaç gündür oynuyorsun yeni mi yukledin bakalım hesabı boşuna banlatmayalim
Oyundan atıyor hocam yardım edermisinizC2S4SEASON olduğu için ( 1.8 ) anlamına gelir --..--
Post automatically merged:
Hileler her zaman risklidir. Yan hesapta deneyin diğer hile programları gibi değil demek istedim 10 dakika sonra ban yada 3 maç sonra ban
Facebook ile girerken bir hata oluştu diyor orijinal hesabıma girsem ban vs umrumda değilde nasıl çözülür bu sorun? Yaobb ile vermiş arkadaş bu hileler güvenilir oluyor genelde. yakalanması zor ancak yine de ban riski var. çünkü viedo alırlarsa açıkça belli oluyor. ben zamanında avrupa server da buna benzer bir hile ilk 80 e girmiştim ana hesabımla. ama bu vermiş olduğu hileye ek başka hile de kullanırsanız veyahut fps arttırmak için program falan kesin ban atıyor bilginize
obb dosyası ile alakalı olabilir destek vermeyebilir. hesabınızı google play de bağlayın bir de o şekilde deneyebilirsiniz.Facebook ile girerken bir hata oluştu diyor orijinal hesabıma girsem ban vs umrumda değilde nasıl çözülür bu sorun? Ya
Google play'a nasıl bağlıcam yardımcı olur musunuzobb dosyası ile alakalı olabilir destek vermeyebilir. hesabınızı google play de bağlayın bir de o şekilde deneyebilirsiniz.
Hocam krafton yazısına gelmeden oyundan atıyor yardım eder misinizobb dosyası ile alakalı olabilir destek vermeyebilir. hesabınızı google play de bağlayın bir de o şekilde deneyebilirsiniz.
temiz bir teledondan oyuna giriş yapın facebook ile. ayarlar kısmına gelin. orada google hesap bağla göreceksiniz. bu şekilde hem facebook hemen de goole hesabı ile giriş yapabilirsiniz hesabınıza. twitter destek veriyorsa twitter da bağlaybilirniz. ben denemedim hileyiGoogle play'a nasıl bağlıcam yardımcı olur musunuz
arkadaşın veridği obb doğru yere attığınızdan emin olunHocam krafton yazısına gelmeden oyundan atıyor yardım eder misiniz
if you install the game with apk you can usecan i use this for pc ?
Teşekkür ederim ama APK'da hileliobb ile vermiş arkadaş bu hileler güvenilir oluyor genelde. yakalanması zor ancak yine de ban riski var. çünkü viedo alırlarsa açıkça belli oluyor. ben zamanında avrupa server da buna benzer bir hile ilk 80 e girmiştim ana hesabımla. ama bu vermiş olduğu hileye ek başka hile de kullanırsanız veyahut fps arttırmak için program falan kesin ban atıyor bilginize
apk ve obb hile zaten. bunların haricinde başka program kullanmayın. vermiş olduğu apk zaten hilenin kendisi. hem hileyi açar hem de oyunuTeşekkür ederim ama APK'da hileli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?