Format genellikle bu durumu erteliyor diye hatırlıyorum..Hesap açtığı gibi 2. 3. oyun hesabı engellenen oyuncular var mı? Bu problem karşısında ne yaptınız neyi önerirsiniz ?
( Faydan dokunacağını düşünüyorsan amenna )
Ertelemek ne demek tam olarak ?Format genellikle bu durumu erteliyor diye hatırlıyorum..
Spoofer var mı ki ? ayrıca hwid olduğunu ilk defa duydum pubg de discorddan yardımcı olabilir misin ?Metehan#6935hwid ban yemişsin sanırım spoofer falan denedin mi hiç?
konu hakkında pek bir bilgim yok ama hwid banlar genelde böyle oluyor bildiğim kadarıyla ondan öyle dedimSpoofer var mı ki ? ayrıca hwid olduğunu ilk defa duydum pubg de discorddan yardımcı olabilir misin ?Metehan#6935
Ya knka sanmıyorum öyle bir şey yok pubg de bencekonu hakkında pek bir bilgim yok ama hwid banlar genelde böyle oluyor bildiğim kadarıyla ondan öyle dedim
Format atmamak için çırpınıyorum modum şansımı deniyorum :/ olmadı format atıcam :/ teşekkürlerÖncelikle evet pubg mobile gameloop id banı atıyor lakin bu ban bir hwid banı değildir. Format atarak bu sorunu çözebilirsiniz yada gameloop id adresinizi değiştirmeye yarayan programlar kullanabilirsiniz forumda daha önceden paylaşılmıştı lakin çalışmadığı söyleniyor artık. Konuda belirtmemişsiniz lakin yorumlardan anladığım kadarıyla sizde bu banı yemişsiniz ve nasıl çözebileceğinizi soruyorsunuz yukarda yazdığım yazıyı uygulayın başka bir çözüm yolu bulunmamaktadır.
Bahsettiğim gameloop id değiştirme konusu
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-emulator-cihaz-bani-kaldirma-device-unban.225354/
Şimdi denedim ama yeni hesapla giriş yapabilmek için yeni açtığım face hesabının 1 saati doldurması gerekiyor 1 saat sonra sonucu yazıcam buraya teşekkür ederim önerin içinCihaz banı yemiş olabilirsin. Spooferla dene birde
Var mı bildiğin spoofer ?çözerse spoofer çözer bro
knk anti ban yüklesen daha iyi olur bende bi tane var istersen insde ulaşabilirsinHesap açtığı gibi 2. 3. oyun hesabı engellenen oyuncular var mı? Bu problem karşısında ne yaptınız neyi önerirsiniz ?
( Faydan dokunacağını düşünüyorsan amenna )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?