Emülatör oyuncusu mobile kıyasla çok düşük ve artık git gide azalıyor mobile oyuncusu. Livik 3. Şahısta çok hızkı buluyordu 20-30 snde falan.Merhaba , Pubgmobile da bazen hiç bir map te sıra bulmuyor ve bunu gündüz saatlerinde öğlenleri vs yapıyor neden ?
Bypassler mevcut ama ücretsiz olupta çalışan neredeyse yok varsa da ban atıyorMobillerle oynamanın bir yolu olsa keşke
Nasıl? ben konuya biraz uzağım mobil oyuncular ile emulatörler eşleşebiliyor muydu ?Bypassler mevcut ama ücretsiz olupta çalışan neredeyse yok varsa da ban atıyoreskiden ne güzel eşleşebiliyorduk
internet bağlantın yüzünden olabilir eğer internet bağlantın kötü ise internet bağlantısı kötü olan oyuncular ile eşleşiyorsunMerhaba , Pubgmobile da bazen hiç bir map te sıra bulmuyor ve bunu gündüz saatlerinde öğlenleri vs yapıyor neden ?
120 ye 10 internetimin durumu bence yavaş değil :Sinternet bağlantın yüzünden olabilir eğer internet bağlantın kötü ise internet bağlantısı kötü olan oyuncular ile eşleşiyorsun
Nasıl ya rütben ne hacı ekler misin discorddan Metehan#6935bende bi sıkıntı yok vallaha başlattığım an giriyor emu olmama rağmen
Bende mi bir problem var anlamadım maç bulmuyor rütbelide :SGeçen yıl oynuyordum 2 saniyede buluyordu bitti mi o kadar
İlk emülatör çıktığı zmaanlar öyleydi ayırmıyordu oyuncu azlığından dolayı. Sonra haksız rekabetten dolayı eşleşmeyi kaldırdılarNasıl? ben konuya biraz uzağım mobil oyuncular ile emulatörler eşleşebiliyor muydu ?
Oyuncu azaldığı içindir büyük ihtimalMerhaba , Pubgmobile da bazen hiç bir map te sıra bulmuyor ve bunu gündüz saatlerinde öğlenleri vs yapıyor neden ?
Evet, ilk zamanlarında dosyalarla oynayarak yapılıyordu bu emulator bypass şimdi de mevcut sanırım ama oldukça yüksek fiyatlara satıyorlar.Nasıl? ben konuya biraz uzağım mobil oyuncular ile emulatörler eşleşebiliyor muydu ?
banada geç buluyor buluncadan %70 i yabancı geliyor zevki kalmıyorMerhaba , Pubgmobile da bazen hiç bir map te sıra bulmuyor ve bunu gündüz saatlerinde öğlenleri vs yapıyor neden ?
Reis Emülatörde Oyuncu Kalmadı Artık Bir Mobile Arkadaşınla Eşleşip Girersen Daha Hızlı Giriş YaparsınMerhaba , Pubgmobile da bazen hiç bir map te sıra bulmuyor ve bunu gündüz saatlerinde öğlenleri vs yapıyor neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?