PubgMobile Tencent Kasma Sorunu {Çözüldü}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Forumda rastlananadım fakat Tencent donma sorunu birçok kullancıyı sıkıntıya sokuyor. Çözüm getirebilirim mevcut ekran kartını ve oyun bileşenlerini güncelleyip bir kaç ayar daha yapmamız gerekir söyle yardımcı olayım.
Adım1:
Driver Booster programını indirin. uygulamayı Pro yapın tarama yaptıktan sonra tüm bileşenlerini güncellesin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp Adım 2 ye geçiş yapın,

Adım2:
Ekran kartı bileşenin NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masasından 3D Ayarların Yönetilmesi açılan pencereden Program Ayarları daha sonrasında alt taraftan Özelleştirilicek Program sekmesinden masaüstünüzdeki Pubg Mobileui seçim sağ alttan uygula diyoruz.

Adım3:
Program ayarlarından Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin yerinden Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin Adın4:Bu program için ayarları belirleyin yazan kısımın altında yer alan içeriklerde değiştirmeniz gerekenleri sıralıyorum
Doku süzme-kalite (PERFORMANS)
Eşyönsüz süzme (KAPALI)
Gölgelendirici önbelleği (KAPALI)
Güç yönetim modu (Maksimum performans)
Kenar yumuşatma (5 adet içerik bulunuyor hepsini kapalı yapın)

Arcadia
İyi forumlar Memory Hackers Ailesi

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben teşekkür ederim
Post automatically merged:

Merhaba Yardım Ederseniz Sevinirim Pubg Mobili Gücelledim Ve ile Şuan Çalışmıyor Nezaman yeni hile gelir Acaba ?
Acele etmeyin arkadaşlar hile için MH Ekibi zaten çalışıyordur.Emeklerine bir teşekkür etmemiz onları yeterince mutlu eder .Konu başlıklarını takip et yakın zamanda hileyi güncelleyeceklerdir.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sanırım bi haftayı bulur. bende telefondan güncelledim emulatoru güncellemedim ama telefon güncel oldugu için giremedim hesaba...

Forum içerisinde konu başlıklarına bak cevabını bulacaksındır.
güncelleme ile bir çok hile fixlendi dostum bilgin olsun..

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bende kasmıyor ama kasarsa diye , bu konuyu not ediyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
abi hileyi açtım bilgisayara virüs geldi sürekli intarnet sayfası açılıyor basıl kaldırabilirim

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile olarak güvendiğim tek yer MH ailesine yetkililerin Ellerine emeklerine sağlık başarıl

Üye
7 HİZMET YILI
bende de var aynı sorun

pubg için en yüksek performanslı ayarları paylaşabilir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...