Forumda rastlananadım fakat Tencent donma sorunu birçok kullancıyı sıkıntıya sokuyor. Çözüm getirebilirim mevcut ekran kartını ve oyun bileşenlerini güncelleyip bir kaç ayar daha yapmamız gerekir söyle yardımcı olayım.
Adım1:
Driver Booster programını indirin. uygulamayı Pro yapın tarama yaptıktan sonra tüm bileşenlerini güncellesin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp Adım 2 ye geçiş yapın,
Adım2:
Ekran kartı bileşenin NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masasından 3D Ayarların Yönetilmesi açılan pencereden Program Ayarları daha sonrasında alt taraftan Özelleştirilicek Program sekmesinden masaüstünüzdeki Pubg Mobileui seçim sağ alttan uygula diyoruz.
Adım3:
Program ayarlarından Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin yerinden Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin Adın4:Bu program için ayarları belirleyin yazan kısımın altında yer alan içeriklerde değiştirmeniz gerekenleri sıralıyorum
Doku süzme-kalite (PERFORMANS)
Eşyönsüz süzme (KAPALI)
Gölgelendirici önbelleği (KAPALI)
Güç yönetim modu (Maksimum performans)
Kenar yumuşatma (5 adet içerik bulunuyor hepsini kapalı yapın)
Arcadia
İyi forumlar Memory Hackers Ailesi
Adım1:
Driver Booster programını indirin. uygulamayı Pro yapın tarama yaptıktan sonra tüm bileşenlerini güncellesin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp Adım 2 ye geçiş yapın,
Adım2:
Ekran kartı bileşenin NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masasından 3D Ayarların Yönetilmesi açılan pencereden Program Ayarları daha sonrasında alt taraftan Özelleştirilicek Program sekmesinden masaüstünüzdeki Pubg Mobileui seçim sağ alttan uygula diyoruz.
Adım3:
Program ayarlarından Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin yerinden Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin Adın4:Bu program için ayarları belirleyin yazan kısımın altında yer alan içeriklerde değiştirmeniz gerekenleri sıralıyorum
Doku süzme-kalite (PERFORMANS)
Eşyönsüz süzme (KAPALI)
Gölgelendirici önbelleği (KAPALI)
Güç yönetim modu (Maksimum performans)
Kenar yumuşatma (5 adet içerik bulunuyor hepsini kapalı yapın)
Arcadia
İyi forumlar Memory Hackers Ailesi
Son düzenleme: