evet yayıncılıkta çok tanınan bir isimdi kendi reklamını kendi paylaştı diyebiliriz bir neviAdam yayıncıymış zaten kendi geliştirdiği bu oyunu yayıncı arkadaşları ile paylaşarak o yayıncılarda kendi üyeleri ile paylaşarak bu oyun piyasada patladı gitti
Zaten yayıncı olduğu icin oyunun reklamınada bir dünya para vermemiş oldu
Benim bildiğim bu oyunun bilgiside bu dostum❤
Bir dünya reklam parasından yırtmış deseneevet yayıncılıkta çok tanınan bir isimdi kendi reklamını kendi paylaştı diyebiliriz bir nevi
ya güzel kardeşim şu sevgili işinden ne anlıyorsunuz zaten elbet bir gün karşınıza çıkacaktır muhakkak birşeyler olduğunda ise tanıştığınız yeri suçluyorsunuz pubg oyunundan tanışıp evlenen çok kişi gördüm dedikleri gibi aşk ansızın gelirkeşke yaratmasaydı kardeşim. şuan bu kadar depresyonda olup yalnızlık çekmezdim. çünkü yaratmasaydı yapmasa idi onunla tanışmaz it gibi sevip terk edilmez idim daha mutlu olurdum.. depresyondan sedef hastası oldum ölüme 1 kaldı
katılıyorumBir dünya reklam parasından yırtmış desene
biz evlenemedik biraderim aracı pubg ne demışler aracının gözü mordur dıyeya güzel kardeşim şu sevgili işinden ne anlıyorsunuz zaten elbet bir gün karşınıza çıkacaktır muhakkak birşeyler olduğunda ise tanıştığınız yeri suçluyorsunuz pubg oyunundan tanışıp evlenen çok kişi gördüm dedikleri gibi aşk ansızın gelir
katılıyorum
valla ne diyeceğimi bilemiyorum ama çok geçmiş olsun o seni haketmemiş belli kibiz evlenemedik biraderim aracı pubg ne demışler aracının gözü mordur dıye
Adamlar reklam parasını anti cheat argesine yatırım yapıyor dostum❤ya güzel kardeşim şu sevgili işinden ne anlıyorsunuz zaten elbet bir gün karşınıza çıkacaktır muhakkak birşeyler olduğunda ise tanıştığınız yeri suçluyorsunuz pubg oyunundan tanışıp evlenen çok kişi gördüm dedikleri gibi aşk ansızın gelir
katılıyorum
I agreeyeah i'm also a fan of this guy because he was not just created a game he raised the online gaming community after lunching of pubg various gaming community also raised in India and after that people look after online fps games
dostum space tuşunu kullanmalısınız çok zor anlaşılıyorsunuzartık yazılımlarda para var o yüzden teknolojik gelişime çok önem vermeliyiz bir oyunla dünyaları kazandı adam
forum boşuna mı duruyor foruma sormayı deneKARDEŞİMBOZULDUTUŞMALESEFTUŞATAMAYIDABİLMİYORUM
teşekkürler fakat 1 kez yazarsanız çok daha iyi olurEyv emeğine sağlık
Post automatically merged:
Eyv emeğine sağlık
rica ederim dostumEmeğine sağlık teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?