- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
hile veya yasaklı program kullanmadım pc de hile programı bile yokIp ban yemiş olabilirmisin ama oda imkansız
belki o olabilir çünkü her maçta 15 veya 20 kil alıyordumteknik ekiplri fln vardı herhalde bir başvur sitelerinden fazla iyi oynadıysan ban atmışlarıdır
teknik ekibine nasıl başvuracamteknik ekiplri fln vardı herhalde bir başvur sitelerinden fazla iyi oynadıysan ban atmışlarıdır
sen ne yaptın bea kardeşimbelki o olabilir çünkü her maçta 15 veya 20 kil alıyordum
aynen takımlara karşı tektek başınamı oynuyordun
pek bi alakası yok ama grup halindede oynasa bile ban yiyebilritek başınamı oynuyordun
oda doğrukeşke hile kullansaydın en azından zoruna gitmezdi
valla benima rkadaşım haftalık ban yiyor hile olmadığı halde o pubg nin mallığı bence açtıraman uğraşmahesabı nasıl açtırabilirim
Post automatically merged:
fikriniz varmı
oyunu komple sildim böyle oyun olmaz olsun verdiğim emekler boşa gitti iyi uc yatırmadımvalla benima rkadaşım haftalık ban yiyor hile olmadığı halde o pbg nin mallığı bence açtıraman uğraşmaaçtırsan bile bidaha atarlar
kanka ban yedim sebepsiz yere
neyseki uc yatırmamıssınoyunu komple sildim böyle oyun olmaz olsun verdiğim emekler boşa gitti iyi uc yatırmadım
aynenneyseki uc yatırmamıssın
aynen boşveraynen
Post automatically merged:
dünyanın sonu değil ban yedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?