- Konuyu başlatan
-
herkes yapıyor sen yapamamışsın kardeşım discord adresme gel detaylı anlatıyımbende niye hiçbir hile calısmıyor aq dünyasında ya hocam tam olarak anlatmamışsın bu programı indirdim orda direk edit gelmiyor bende add sekmesi geliyor acaba dns falan mı kullanmak zorundayız yada ip mi almak zorudayız ilk önce daha derin anlatırsanız daha iyi olur
edit:tekrar denedim bi kaç şey etkilenştirdim olmuyor anlatamamışsın kardeşim k bakma
rica ederim olduysa ne mutlu banaEvet kardeşim calıştı ellerine saglık
açıklamada lınkı kardesımben bulamadınm nerden indiriyoz
bende de edit cıkmadı hacı ADD e tıklayıp yazdım manuel. çalıştıbende niye hiçbir hile calısmıyor aq dünyasında ya hocam tam olarak anlatmamışsın bu programı indirdim orda direk edit gelmiyor bende add sekmesi geliyor acaba dns falan mı kullanmak zorundayız yada ip mi almak zorudayız ilk önce daha derin anlatırsanız daha iyi olur
edit:tekrar denedim bi kaç şey etkilenştirdim olmuyor anlatamamışsın kardeşim k bakma
ya dns ya başka bişey var calısmadi bü türlü kurcaladım gene olmuyorbende de edit cıkmadı hacı ADD e tıklayıp yazdım manuel. çalıştı
tekrar detaylı video mu atayım illaya dns ya başka bişey var calısmadi bü türlü kurcaladım gene olmuyor
kardeşim ben her zaman aktif olmuyorum zaten discord sunucumda fazla kişi yok birkaç arkadaş filandiscorduna giriş yaptım kimse yok
her gün alamassın tek seferlik farklı hesabınada yapabilirsinAga eliıne sağlık çalışıyor fakat . başka bişeyler yokmu bu kadarmı sadece tek seferlikmi bu ? hergün alabilirmiyiz
yapacak bir şeyim yok malesef kaldırılmışşuanda sadece paraşüt tava sapka veriyor kasaları artık vermiyor
5 hesaba aldım fakat geride kalanlara sadece paraşüt alabildim beleşyapacak bir şeyim yok malesef kaldırılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?