Uzman Üye
eyw kardeşim teşekkürederim,şimdi deniyecem,inş fps artar bende sana dua ederimHocam Önce bi tanılama yap sonra ayarlar kısmını bu şekilde yap
Ekli dosyayı görüntüle 22118
Yaptıkdan Sonra Oyun kısmınıda bu şekilde yap Sen akıcıya Alabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 22119
Yardımım Dokunduysa Ne mutlu Bana
yok kardeşimHocam Önce bi tanılama yap sonra ayarlar kısmını bu şekilde yap
Ekli dosyayı görüntüle 22118
Yaptıkdan Sonra Oyun kısmınıda bu şekilde yap Sen akıcıya Alabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 22119
Yardımım Dokunduysa Ne mutlu Bana
babacan şuan lobideyim,19 ve 20 fps alıyorum oyuna girmediğim halede,oyuna girersem düşün artıkNedemek Kardeşim Herzaman İnşallah Olur
şuan bende aynı sorunu yaşıyorum,ama bugün yaptığım bir araştırmaya göre, Windows 7 veya 8i yükleyin dediler, Windows 10 pek fazla uyumlu olmadığı için pugb Mobile kasma sorunu yaşarsın dedilerbanada bı ayar versenız kardesım pc donanım soyle benım
ı5 ıslemcı 4 cekırdek 2 cg ekran kartı 4 cg ram wındows10 bendede fps sorunları oluyor donma takılma yardımcı olursanız sevınırım ayarı resımlı atarsanız memnun kalırım emulator ıcın
Peki önerin nedir?Normalde herkesin bilgisayarı kaldırır ama emülatorün içinde yani oyunu kendi pc'inden değil virtual pcden açıyorsun bu yüzden ne türlü ayar yaparsan yap asla düzelmeyecektir.
Evet Windows 7 veya 8 sürümünün pugb mobil emülatöre daha uyumlu olduğunu duymuştum,olmasa öyle yapacam, win 7 veya 8 i yukliyecemBende de Windows 10 vardı sildim Windows 7 kurdum GFX Tool ile So Smooth yaptım Hile ile birlikte 25 FPS alıyorum takılmadan oynuyorum. Sadece fazla kişilerin olduğu yerde kasma meydana geliyor2-3 saniyeliğine senin Ram 8 GB o kasmayıda yaşayacağını hiç sanmıyorum benim 4 GB. Windows 10 dan vazgeçmem diyorsan da Windows Performance Edition sürümleri var çoğu gereksiz uygulamaları kaldırmışlar sistem Tweakleri eklemişler tavsiye ederim.
Evet Windows 7 veya 8 sürümünün pugb mobil emülatöre daha uyumlu olduğunu duymuştum,olmasa öyle yapacam, win 7 veya 8 i yukliyecemBende de Windows 10 vardı sildim Windows 7 kurdum GFX Tool ile So Smooth yaptım Hile ile birlikte 25 FPS alıyorum takılmadan oynuyorum. Sadece fazla kişilerin olduğu yerde kasma meydana geliyor2-3 saniyeliğine senin Ram 8 GB o kasmayıda yaşayacağını hiç sanmıyorum benim 4 GB. Windows 10 dan vazgeçmem diyorsan da Windows Performance Edition sürümleri var çoğu gereksiz uygulamaları kaldırmışlar sistem Tweakleri eklemişler tavsiye ederim.
Eyw saol,deniyecemOyun çözünürlüğünü SD720P yap + Görüntü kalitesini akıcı yap + İşlemeyi DirectX+ ı seç + Düzgünleştir Kapat + Hafıza 4 veya 8 yap + İşlemci 4 + Çözünürlük 1280x720 + DPI 120 yap bunları yaparsan kasmayacağını düşünüyorum.Bende bu ayarları yaptıktan sonra kasmaz diye düşünüyorum. İyi Forumlar !
peki oyundayken kaç fps alıyorsunWin 8 tavsiye etmem eğer orjinal anahtarın yoksa çünkü çoğu programda orjinal değil diye sıkıntı yaratıyor. Mesela ben Win 7 Home Basic 32 bit kullanıyorum ama 64 bit yükleyince kasmalar başlıyor geri 32 bit yüklüyorum şuan 32 bit de sabit kalacam.
peki oyundayken kaç fps alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?