Pugb Mobile hesabına bağlı Facebook şifremi unuttum facebook hesabımın bağlantısını kaldırmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar facebook hesabıma erişimim yok telefon numaram var sadece ona da doğrulama kodu göndermiyor hiç bir şekilde facebook hesabı pugb mobile hesabına bağlı e şimdi pugb mobile hesabını satmak istiyorum adam diyecek senin facebook hesabına bağlı nerden bilebilirim o hesabın sende olmadığını felan işte anladınız siz yardımcı olacak varsa gelsin

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Pubg Hesabını Başka Şeyle Bağla Bağlanmakta Sorun Yaşıyorsan Ticket At Benimde Twitter Patlamıştı Destekle İletişime Geçtim Hesabı Başka Twittere Taşıdılar

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Pubg Hesabını Başka Şeyle Bağla Bağlanmakta Sorun Yaşıyorsan Ticket At Benimde Twitter Patlamıştı Destekle İletişime Geçtim Hesabı Başka Twittere Taşıdılar
yok kankan twitter bağlı zaten de şimdi misal adama ben sattım adam diyecekki facebook hesabını da ver ben dicem şifresini unuttum hesap kayıp adam nerden inandırıcam orası sıkıntı neyse hesabı satmayacağım o zaman yapcak birşeyim yok

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İnanmıyorsa Kendi Bilir Zaten Facebooktan Baglantısını Kaldırabilirsin Desteğe Söyle Sadece Twitter Kalsın

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
tamam kankam eyw yinede yardımcı olduğun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...