2 Ağu 2022 #1 demirzade D Üye Katılım 7 Mar 2018 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 39 8 HİZMET YILI Enntere basıyorum menü gelmiyor lobideyken basıyordum bu arada
Çözüm Jasoelys 2 Ağu 2022 demirzade' Alıntı: Enntere basıyorum menü gelmiyor lobideyken basıyordum bu arada Genişletmek için tıklayın ... DirectX oyun motoru olarak ayarladın mı GameLoop'u eğer onu yapmadıysan Hile menüsü gözükmez. Eğer yapdıysanda şuan hile optimize hale getiriliyor.
demirzade' Alıntı: Enntere basıyorum menü gelmiyor lobideyken basıyordum bu arada Genişletmek için tıklayın ... DirectX oyun motoru olarak ayarladın mı GameLoop'u eğer onu yapmadıysan Hile menüsü gözükmez. Eğer yapdıysanda şuan hile optimize hale getiriliyor.
2 Ağu 2022 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI demirzade' Alıntı: Enntere basıyorum menü gelmiyor lobideyken basıyordum bu arada Genişletmek için tıklayın ... DirectX oyun motoru olarak ayarladın mı GameLoop'u eğer onu yapmadıysan Hile menüsü gözükmez. Eğer yapdıysanda şuan hile optimize hale getiriliyor. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
demirzade' Alıntı: Enntere basıyorum menü gelmiyor lobideyken basıyordum bu arada Genişletmek için tıklayın ... DirectX oyun motoru olarak ayarladın mı GameLoop'u eğer onu yapmadıysan Hile menüsü gözükmez. Eğer yapdıysanda şuan hile optimize hale getiriliyor.