Bildiğim başka yok kanka dene bence ben öyle rank kasıcam.Kanka yararlı konu daha çok bildiğin varsa yaz
Selam kardeşim bu bypass dediğiniz şey mobillere karşı oynama değil mi ban yedirmiyor muBenim önerim bypass.Bypass kullanırken nerdeyse hiç hileyle karşılaşmadım ister avrupa ister kuzey amerikada olsun karşılaşmadım.
evet o kardeşim ben şuan kullanıyorum ama bi sıkıntı olmadı.Sanırım şuanlık bi ban sıkıntısı yokSelam kardeşim bu bypass dediğiniz şey mobillere karşı oynama değil mi ban yedirmiyor mu
discord varsa gel banada yapalım bi yapılışını göstersen ban yedirtmeyen ayarlarını göstersenevet o kardeşim ben şuan kullanıyorum ama bi sıkıntı olmadı.Sanırım şuanlık bi ban sıkıntısı yok
kardeşim burdan yapabilirsindiscord varsa gel banada yapalım bi yapılışını göstersen ban yedirtmeyen ayarlarını göstersen
discord Ensar#3680 ekle ben burdan indiririm konuyu atar mısın sadece sen bana ayarları filan göstersen dsotumkardeşim burdan yapabilirsin
Kardeşim bypasss olayı naasıl oluyor anlatırmısın yada post felan varsa link atarmısınkardeşim burdan yapabilirsin
rica ederimteşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?