sole kıtlıyor ama meselam 100 metreye atacam kendım atsam vururm ama aıt degısık bı sekılde kıtlenıyor uzaktakı adamları vuramıyorm mesela kendısı ayarlasa mesafeyı skıntı olmıcakOyun başladığında aimbot çalışmıyor ya onu çözmeleri lazım hazırlık alanında çalışıyor ama oyun içi olmuyor muhtemelen sende de öyle olduğu için kendim vursam daha iyi vururum diye düşünüyorsun kitlemiyor aimi.
acaba bn mı cok sey ıstıyorm anlamadmsole kıtlıyor ama meselam 100 metreye atacam kendım atsam vururm ama aıt degısık bı sekılde kıtlenıyor uzaktakı adamları vuramıyorm mesela kendısı ayarlasa mesafeyı skıntı olmıcak
bende aynısını düşünüyorum aım kullanmak oyunu zevksiz kılıyor görüş ideal herkes görüş kullanıyor zatenben aimbotu fazla kullanmaya grk duymuyorum wall hackk yetiyor
bide ztn legit oynarsan ban bile yemezsinbende aynısını düşünüyorum aım kullanmak oyunu zevksiz kılıyor görüş ideal herkes görüş kullanıyor zaten
legit ne tam olarak bilmiyorumbide ztn legit oynarsan ban bile yemezsin
sana katılıyorum zaten oyunda kimse hile kullanmıyor olsaydı adil bir oyun olsaydı wall a ihtiyaç duymazdım ama yüzde 90 ı belkide görme hilesi kullanıyor bu yüzden bende kendimi savunmak zorundayımAim kullanmanı önermem wall kullan zamanla kendi adımını bulursun wala bile ihtiyaç duymazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?