red devil knk benımde görüsüm oEkran Kartı Amazonda indirime girdi , 2k Ultrada güzel performansı var . Soğutma kalitesini bilmiyorum . Kullananlar varsa yorumlarda belirtirse bilgilendirici olur . Ufak bir farklaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmodelini almak daha mantıklı gibi şahsi fikrim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sogutması güzel ama takfiye olarak su sogutması flnda kullanırsan hıc sıkınıt yasamassınEkran Kartı Amazonda indirime girdi , 2k Ultrada güzel performansı var . Soğutma kalitesini bilmiyorum . Kullananlar varsa yorumlarda belirtirse bilgilendirici olur . Ufak bir farklaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmodelini almak daha mantıklı gibi şahsi fikrim.
6700xt hangi işlemciyle kullanmak lazım 6600xt ryzen 5 5600 veya 3600 yetiyor bunada heralde 5600x yeterlidir doğrumudurReddevil daha iyi dostum soğutma kalitesi de iyi performansı da iyi
evet ekran kartı üretimi ülkede yneinden başlamasıyla elran kartlarında baya bir düşüş yaşandı ama bu düşüş oyunculara yaradı ve amd almanı tavsiye etmem dostum oyuncu adamsan nvidia çekEkran Kartı Amazonda indirime girdi , 2k Ultrada güzel performansı var . Soğutma kalitesini bilmiyorum . Kullananlar varsa yorumlarda belirtirse bilgilendirici olur . Ufak bir farklaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmodelini almak daha mantıklı gibi şahsi fikrim.
Ekran Kartı Amazonda indirime girdi , 2k Ultrada güzel performansı var . Soğutma kalitesini bilmiyorum . Kullananlar varsa yorumlarda belirtirse bilgilendirici olur . Ufak bir farklaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmodelini almak daha mantıklı gibi şahsi fikrim.
hangi işlemci ile kullanıyorsundostum 670 rx red devilim var ve gerçekten memnunum üstelik 2. el almama rağmen 3 yıldır sıkıntı yaşatmadan götürüyor
i5 11400f 2,6 ghzhangi işlemci ile kullanıyorsun
ama fazla ısınıyor ve fazla guc tuketuıyorEkran Kartı Amazonda indirime girdi , 2k Ultrada güzel performansı var . Soğutma kalitesini bilmiyorum . Kullananlar varsa yorumlarda belirtirse bilgilendirici olur . Ufak bir farklaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmodelini almak daha mantıklı gibi şahsi fikrim.
ayn iyidiral knk ben baya menunum
evet ama 3600 kullanma 5600x kullan aşırı performans artışı yaşarsın.6700xt hangi işlemciyle kullanmak lazım 6600xt ryzen 5 5600 veya 3600 yetiyor bunada heralde 5600x yeterlidir doğrumudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?