200 lira az buz değil işe yarar bence bu çözümler var sadece başka yapacağın birşey yok.Evet biliyorum. Paralı spooferlerin de %100 işe yarayacağından emin değilim.
Spoofer'e 200 TL öderse kaldırır ama bi oyun için spoofer'e para verilmez bence hem de değmez oyunu kendin için bitirmen daha sağlıklı :dgeçmiş olsun kardeşim . ban kalkmıyor diye biliyorum
Onu denedim de kardeşim maalesef o program sahte gibi geldi bana. Bitcoiner virüsü diye bir şey buldu zaten açılan cmd penceresinde bir kaç tane windows hizmetini kapatmaya çalıştı. Antivirüsle taratıp sildim en sonunda biraz sıkıntılı yani.Sitede bir arkadaş çözümü paylaşmış. Aslında link olarak ilk başta cevabı yazdım ancak bağlantı içerdiğinden moderatör onayı bekliyormuş. Sitede HWID Spoofer Free Patch xcheats başlıklı konu var oraya bir bak istersen.
Yorumlarda arkadaşlar çalışıyor, işe yaradı gibi cevaplar yazmışlar ondan önerdim. Çalışmıyorsa, daha kötüsü virüslü ise konunun kaldırılması ve yayınlayan arkadaşa ceza verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Çalışıyor yazan arkadaşlara ne diyeceğimi ise bilemiyorum.Onu denedim de kardeşim maalesef o program sahte gibi geldi bana. Bitcoiner virüsü diye bir şey buldu zaten açılan cmd penceresinde bir kaç tane windows hizmetini kapatmaya çalıştı. Antivirüsle taratıp sildim en sonunda biraz sıkıntılı yani.
Çoğu zaten mesaj yazmak için yazıyor herkes birbirini tekrar ediyor papağan gibiYorumlarda arkadaşlar çalışıyor, işe yaradı gibi cevaplar yazmışlar ondan önerdim. Çalışmıyorsa, daha kötüsü virüslü ise konunun kaldırılması ve yayınlayan arkadaşa ceza verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Çalışıyor yazan arkadaşlara ne diyeceğimi ise bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?