Üye
Sadece modem resetlese aynı mantıkhocam emulatorü komple sil sonra tekrar kur ama c de ise d ye kur modemi resle ondan sonra çözülüyor ben böyle çözmüştüm hocam
yaptım kardeşim 2 kere sildim yeniden kurdum ne yapıcağımı şaşırdım gercekten sürekli ban atıyor 1 saat flan deılde 2 veya 3 gün sonra atıyor önceden 10 yıl atıyordu şimdi 3 ay atıyor anlamadım hile kullansamda kullanmasamda durum aynıEmülatörü tamamen silip baştan kurmayı denedin mi?
yok kardeşim sadece esp ve görme açık baska bırsey kullanmıyorumHilede NoRecoil kullandığınız içinde atabilir hocam bende 2-3 sefer öyle olmuştu
Hilede NoRecoil kullandığınız içinde atabilir hocam bende 2-3 sefer öyle olmuştu
diskinde hile vb script dosyaları varsa temizle ondan sonra tekrar kur. o şekilde dene düzelmesi lazım.yaptım kardeşim 2 kere sildim yeniden kurdum ne yapıcağımı şaşırdım gercekten sürekli ban atıyor 1 saat flan deılde 2 veya 3 gün sonra atıyor önceden 10 yıl atıyordu şimdi 3 ay atıyor anlamadım hile kullansamda kullanmasamda durum aynı
3 ay atmasının sebebi bilgisayarındaki bir program olablir. Format amayı denedin mi ?yaptım kardeşim 2 kere sildim yeniden kurdum ne yapıcağımı şaşırdım gercekten sürekli ban atıyor 1 saat flan deılde 2 veya 3 gün sonra atıyor önceden 10 yıl atıyordu şimdi 3 ay atıyor anlamadım hile kullansamda kullanmasamda durum aynı
denedim kardeşim3 ay atmasının sebebi bilgisayarındaki bir program olablir. Format amayı denedin mi ?
keşke tek sorunumuz bu olsaarkadaşlar memory dosyasını indiremiyorum. sorun ne olabilir ?
dediklerini yaptım inş düzelir başkan.Daha sonra %temp% den tüm dosyaları sil silemiyorsan pc ye reset at tekrar aç ve hiç bi yeri açmadan direk oraya girerek oradaki her şeyi sil.%appdata% dan tencent gibi bişey olacak pubg mobilin dosyası onuda sil ve pc tekrar reset ve gameloop tekrar indirip
Hwid spoofer kullanıp oyunu tekrar kursan ?denedim kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?