Sigara gibi ince purolar için de mi 3-4 gün?Haftada 3 4 gün dostum
Uzun zamandır dediğim gibi arayıştayım ama bir sonuca varamadım özelden discord filen atabilirsen ordan yaz istersen dostum cidden lazım bana.bir kere denedim ondada internetten söylemiştim ztn herkesin kullandığı bir site benim hoşuma gitmişti sitenin ismini vermem doğru olurmu bilmiyorum o yüzden veremiycem XD
dostum instagram üzerinden kaliteli purolar bulabilirsinAktif bir puro tüketicisi olarak artık normal 30 40 tl lik purolar beni tatmin etmiyor. . Fakat her ne kadar tütüncülerde sorsamda kaliteli sağlam puro bulamıyorum . Yurt dışından tedarik edicek imkanım yok orta sekment purolar internet üzerinden nasıl alabilirim ?
Arkadaşım bende çok severim puro şuanda içtiğin marka nedir bende onu denemek isterim yardımcı olurmsunAktif bir puro tüketicisi olarak artık normal 30 40 tl lik purolar beni tatmin etmiyor. . Fakat her ne kadar tütüncülerde sorsamda kaliteli sağlam puro bulamıyorum . Yurt dışından tedarik edicek imkanım yok orta sekment purolar internet üzerinden nasıl alabilirim ?
birkaç tane farklı tobacco sitesi gez farklı çeşitleri var sitelerinde hepsinin linkini bilmiyorum ama güzel olanlar varAktif bir puro tüketicisi olarak artık normal 30 40 tl lik purolar beni tatmin etmiyor. . Fakat her ne kadar tütüncülerde sorsamda kaliteli sağlam puro bulamıyorum . Yurt dışından tedarik edicek imkanım yok orta sekment purolar internet üzerinden nasıl alabilirim ?