- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
Sana özelden bir kanal atıyorum bir göz atarsın belki işine yararda bizi kurtarırsınŞu an açılan neredeyse her sunucu Uriel, farmbot gibi şeylere de en çok 55-120 fileslarda ihtiyaç oluyor. Pixelbot haric memoryden çalışan botların satışını yapanlar da fiyatları epey uçuk yapıyorlar burada paylaşılacak olursa eğer bu satıcıların piyasasına gerçekten sağlam bir giriş yapar. Açıkçası ben de çok istiyorum yalnızca etraftaki mobların adresini almayı bilsem yapacağım fakat maalesef onu bulamıyorum
Saltanat kaldımı beSitede böyle bir hile yok, keşke olsa fakat yinede her sunucuda çalışan bir bot yapmak çok zor, Farklı koruma yöntemleri kullanılıyor. Umarım Saltanat M2'yi kapsayan bir hile gelir
Valla benim en çok sevdiğim serverdi kendisi. Çok online varmıdır bilmiyorum ama eğer bot çıkarsa her türlü oynarım..Saltanat kaldımı be
Nader yaptığı açıklamada Urielin çöp bir koruma olduğunu ve artık metin2 ile ilgilenmeyeceğini söyledi site yöneticilerinden yakın gelecekte metin2 için bir bot beklemeyinYetkililer bu konu hakkında bir açıklama yapmıştı. Onlar için bunun basit olduğunu ve yakın gelecekte bunu yapacaklarını belirtmişti. Beklerseniz gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?