Python arkaplanda çalıştırma (yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Pythonda web tabanlı bir bot yaptım fakat arkaplanda çalışmasını istiyorum yardımcı olucak varmı

Üye
5 HİZMET YILI
Bilgisayar açık kalacak ve sürekli aynı bilgisayarda çalışacak bir program yazacaksanız pyautogui modülü işinizi görür.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
fakat bunu arkaplana nasıl aktarıcam ben film izlerken o arka planda çalışsın
Bilgisayar açık kalacak ve sürekli aynı bilgisayarda çalışacak bir program yazacaksanız pyautogui modülü işinizi görür.
fakat bunu arkaplana nasıl aktarıcam ben film izlerken o arka planda çalışsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
tekrar başlat dene belki olur
Post automatically merged:

bi duşun
yaptığım program çalışıyor istediğimi yapıyor fakat ben bunu arkaplanda yaptırmak istiyorum bunun içinde selenium lazım fakat interneten baktım fakat bununla ilgili bişey bulamadım

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Linux sistemdeyse nohup veya pm2 olabilir. "How to run python script as deamon?" diye araştırırsan çıkar. Python için galiba "deamonize" idi adı o tarz kütüphaneler var.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Server kiralayıp oraya kurabilirsin hem senin internetini yemez.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Size tavsiyem ilk başta selenium kullanımı öğrenin yazacağınız kodu yazın. Seleniumla ikinci modüle gerek kalmadan bütün tarayıcıyı otomatikleştirebilirsiniz. Tıklamalar siteye yönlendirilmeler yeni sekme açmalar text alanına yazı yazmalar vb bütün işlevleri kendisi otomatik olarak arka planda yapar. Selenium zaten basit anlatmak gerekirse eğer normal chrome tarayıcı kullanmaz test adı altında senin kullandığın chrome penceresini etkilemeyecek şekilde yeni pencere açar diyebilirim. Eğer ki sizin amacınız tarayıcıyı komple gizlemekse ki bunu pek tavsiye etmem bu yapılabilir. Bu değilde amacınız botu başlatınca açılan komut penceresindeki yazıları gizlemekse bunu da seleniumun kaynak kodlarında küçük bir değişiklik ile yapabilirsin... Ben tam olarak ne anlatmaya çalıştığınızı anlamadım ama emin olduğum şey öncelikle çalışan bir koda ihtiyacınız var eğer ayrıntılı olarak anlatırsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...