ekranda zaten aynı yazıdan 4 5 tane olucak onlara tıklıcak belılrlı aralıklarlabazı yazılara mı yoksa bütün yazılara mı
Kanka bizim arkadaş yaptı fazla kod yoktu bu resmi gordugunde tıkla dıycek 10 saniye beklıcek tekrar tıklıcak yani cok zor birsey istemiyorum.Kanka bu kadar kolay olacağını sanmıyorum.Bir geliştirici ile kontakt kur
normal bir yazı Metin Jeon tarzında yazı var ona tıklıcak bınevi taşa küçük değil yaniOpenCV konusunda size yardımcı olabilirim, ancak yukarıdaki herhangi bir şey, özellikle ne istediğinizi gerçekten anlamıyorum, bir piksel mi yoksa büyük bir resim mi aramasını istiyorsunuz?
bende onu dusundum kanka nerden bulabılırız deviGeliştirici ile iletişime geç derken ? hali hazırda bizi bekleyen dev ler mi var ben konuyabiraz fransız kaldım ? bunun siteleri vs mi var nasıl oluyor tam olarak
macro recorder diye bir program var onu deneyebilirsin içinde o ayar bulunuyorArkadaşlar istedigim tek şey benim belirledigim yazıyı veya resmi gordugu zaman resme tıklaması.
Daha açmak gerekirse Metin2'de metinlerin yazısını gördüğü zaman üstüne tıklaması.
Yardımcı olucak varsa DC'den daha detaylı konuşabiliriz.
Dc: SadeÇam#4029
macro recorder da ekran okuma mı var ?macro recorder diye bir program var onu deneyebilirsin içinde o ayar bulunuyor
Metin2 oyununu oynuyor orada MOB lar var öyle diyim metin2 oynamadıysanız bile MMORPG oynadıysanız anlayabilirsiniz. Mobları seçip oto atak yaptırmasını istiyor yani Python ekranı ( pixel) okuyacak ve belirlenen renk resim vs ne seçildiyse artık yazılımda onu ekranda görünce girilen komutu uygulayacak ( space tuşu olur 1 2 3 olur ) öyle yanikonuyu biraz daha açar mısın kanka
adamsın reyis onun gibi birşey yapcak fazla vakit alcak birşey degil ya tahminimce 20 dk sürer diye dusunuyuorumMetin2 oyununu oynuyor orada MOB lar var öyle diyim metin2 oynamadıysanız bile MMORPG oynadıysanız anlayabilirsiniz. Mobları seçip oto atak yaptırmasını istiyor yani Python ekranı ( pixel) okuyacak ve belirlenen renk resim vs ne seçildiyse artık yazılımda onu ekranda görünce girilen komutu uygulayacak ( space tuşu olur 1 2 3 olur ) öyle yani
var orda if ayarından bakarsan görürsün knkmacro recorder da ekran okuma mı var ?
adamsın reyis onun gibi birşey yapcak fazla vakit alcak birşey degil ya tahminimce 20 dk sürer diye dusunuyuorum
bunu bilmiyordum çok teşekkür ederimvar orda if ayarından bakarsan görürsün knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?