Python bot tespiti x86

Üye
Merhaba arkadaşlar uriel x86 kullanan bir serverde botkontrolü algılayıp geçen basit bir python program yazdım ve exeye çevirip kullanmaya başladım. X86 nın anladığım kadarıyla bazı otomatik filtreleri var ve bu botda onlardan birsine takılıp belli bir süre sonra ban yiyor yani gm ye sorduğumda onlarda bilmiyor sadece hack diyolar, bu tespit sistemini geçmek için nasıl build almak lazım?, easyocr-tesseract, klavye ile etkinleştirme-buton ile etkinleştirme, gui li guisiz, consolsuz vb bir çok şey denedim fayda etmedi.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu kodu yazarken c++ kullanmanı öneririm daha stabil daha iyi sonuç alırsın, tespit edilmemek içinde

Bellek ve Process Manipülasyonu, Zamanlama Ve Rutin​

Görsel Algılama,Pixel Reading,İnsan benzeri input girişi yapabilirsin​

Üye
Pixelsearch ile çok zor hacım captcha olduğu için bi ocr kullanmak gerekiyor ve galiba bu ekran görüntüsü alma + ocr yi tespit ediyor diye düşünüyorum, C++ benzeri çalışan bi pixelbotum var ama bu capcha işini becerememiştim ,bahsettiğin bellek manipüle işini denedim ama muhtemelen tam beceremedim, c++ ile biraz araştırayım önerin varmı şunu kullan bunu kullanma gibi veya bellek manipülasyonu hakkında kaynak var mıdır? Teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bence gui ile consol un ne olduğunu araştır sonradan farkına varacaksın hedefinle alakasının olmadığını. sonra c++ ı araştır bellek manipülasyon işine balıklama atlama naçizane fikrim. çok büyütülecek bi koruma değil ayrıca

Üye
Önce konsolda açılan versiyon yaptım tuşlara bastığımda çalışıyordu, sonra gui yani pencere içerisinde butonlar var ve onlara tıklayınca çalışan versiyonunu yaptım. Bahsettiğim şey buydu he ikisinin yakalanma açısından farkı yok diyorsan doğrudur o konuda bilgim yok ben ilk yakalanmada konsoldan işkillenip gui ye geçtim bunuda o yüzden belirtmiştim.