Yaklaşık 1 saatte java ile yaptımbunların hiç birini bedavaya vereceklerini sanmıyorum hele yapacaklarınıo yüzden ya kendin en başından youtube üzerinden eğitim videoları izleyip uğraşacaksın yada bunların hazır olanlarını satın alacaksın veya yaptıracaksın öyle basit şeyler değil hemen yapılacak
1 saate bunu yapman imkansız yapabilecek kabiliyetin olsa burda bunu sormazdın bundan eminim kanıtla bana yaptığın şeyi at sourcedan bir kısım veya ss hadiYaklaşık 1 saatte java ile yaptım0 bilgi ama izleyerek oluyor. merakım ise şu bunu phyton ile yapılıp yada yapılmaması , çünkü daha kolay gibime geliyor phyton ile olması
Öyle deme yapılabilir aslında. Bilgisayarın sağladığı kolaylıklar var CTRL+C CTRL+V gibi1 saate bunu yapman imkansız yapabilecek kabiliyetin olsa burda bunu sormazdın bundan eminim kanıtla bana yaptığın şeyi at sourcedan bir kısım veya ss hadi
Python ile yapılır... çoğu platformda belirli viewer botu, spotify botları Python ile kodlanmıştır. yani ne istersen yapabilirsin. ayrı olarak java ile yaptım diyorsan. belirli github projelerini indirip inceleme yaparsan mantığını çözersin...Yaklaşık 1 saatte java ile yaptım0 bilgi ama izleyerek oluyor. merakım ise şu bunu phyton ile yapılıp yada yapılmaması , çünkü daha kolay gibime geliyor phyton ile olması
github projelerine göz gezdirdim çok eski bir yunan sayfasında da örnek javaları buldum ve yaptım ancak phyton ile yapıp bunu apk dönüştüren bi sistem henüz göremedimPython ile yapılır... çoğu platformda belirli viewer botu, spotify botları Python ile kodlanmıştır. yani ne istersen yapabilirsin. ayrı olarak java ile yaptım diyorsan. belirli github projelerini indirip inceleme yaparsan mantığını çözersin...
Öyle deme yapılabilir aslında. Bilgisayarın sağladığı kolaylıklar var CTRL+C CTRL+V gibi.
İmkansız diye bir şey yok , github, açık kaynak kodlu hazır kısımlar var dostum , birçok insanın benden daha iyi olduğunu düşünerek benden daha kısa sürede bile bulur yazar yapar ^^1 saate bunu yapman imkansız yapabilecek kabiliyetin olsa burda bunu sormazdın bundan eminim kanıtla bana yaptığın şeyi at sourcedan bir kısım veya ss hadi
Çok istiyorsan kodlar burada :github projelerine göz gezdirdim çok eski bir yunan sayfasında da örnek javaları buldum ve yaptım ancak phyton ile yapıp bunu apk dönüştüren bi sistem henüz göremedim
+tab'da var öyle deme sadece
İmkansız diye bir şey yok , github, açık kaynak kodlu hazır kısımlar var dostum , birçok insanın benden daha iyi olduğunu düşünerek benden daha kısa sürede bile bulur yazar yapar ^^
teşekkür ederimÇok istiyorsan kodlar burada :
Post automatically merged:
Virtualbox'ı Buradan ve Ubuntu gibi herhangi bir Linux Dağıtımını kullanabilirsiniz. Ubuntu'yu Virtualbox'ınıza yükledikten sonra aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:
Terminalde çalıştır
sudo apt install git
sudo apt install python3-pip
git cloneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
cd buildozer
sudo python3 setup.py install
Şimdi, cd'yi kullanarak proje dizininize gidin (veya) Proje dizininize gidin, Sağ tıklayın -> 'Terminalde aç'ı ve Terminal türünü seçin:
buildozer init
Yukarıdaki Komut bir buildozer oluşturur.yapı yapılandırmanızı denetleyen spec dosyası. Uygulamanızın adı, projede kullanılan dosya uzantıları, dış bağımlılıklar vb. İle uygun şekilde düzenlemelisiniz. Buildozer'ınızı yapılandırdıktan sonra.spec dosyası aşağıdaki komutları çalıştırır:
sudo apt update
sudo apt install -y git zip unzip openjdk-8-jdk python3-pip autoconf libtool pkg-config zlib1g-dev libncurses5-dev libncursesw5-dev libtinfo5 cmake libffi-dev libssl-dev
pip3 install --user --upgrade Cython==0.29.19 virtualenv # the --user should be removed if you do this in a venv
sudo pip3 install cython #(optional) If you got any Error as Cython not Found, use this
which buildozer
Yukarıdaki komut, buldozerin yolunuza eklendiğini kontrol etmektir), Sonuç bulunamazsa, ~/ dosyasının sonuna aşağıdaki satırı ekleyin ./.bashrc file--> export PATH=$PATH:~/.local/bin/
buildozer appclean
buildozer android debug
Sizden herhangi bir lisans sözleşmesi isteniyorsa y yazın ve Enter tuşuna basın
Bir kere bu bir süreç alacak tamamlar .apk dizininizdeki apk dosyası bin / yourapp.apk
teşekkür ederim dostumhocam daha önce bi arkadaş bana bu vidyoyu gödermişti android apk için pek anlamıyorum şuan ama ilerde inşallah bende bişeler anlarım belki işine yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?