Faydalı olduysa takip etmeyi ve like atmayı unutmayın iyi günler.
Elbette var hexadecimal değerlerde var ancak emin olamadım. Emin olmadığım birşeyide biliyorum deyipte size öğretemem8 den baska deger yokmu
Haklısınız bunu hesaba katamadımPython öğrenmek isteyenler için fena bir konu değil. Ama sadece temel bilgisi olanlar pek anlayacağını zannetmiyorum.
Sadece temel bilgisi olan bir kişi bu konudan pek fazla yararlanamaz, ancak youtube'den öğrenip temel bilgisini orta seviyeye çekmiş biri mantığını kavrayabilir. Biraz deneyim lazım bunları anlayabilmek için...Haklısınız bunu hesaba katamadımama youtube'da sınırsız sayıda temel bilgi paylaşımı oluyor. Buradan professional şekilde yararlanabiliriz.
Teşekkür ederim. Daha kolay bilgilerden yola çıkacağım. Takip etmeyi ve konuyu beğenmeyi unutmayın iyi günler.Sadece temel bilgisi olan bir kişi bu konudan pek fazla yararlanamaz, ancak youtube'den öğrenip temel bilgisini orta seviyeye çekmiş biri mantığını kavrayabilir. Biraz deneyim lazım bunları anlayabilmek için...
Programlamaya yeni başlamış kişiler sizin konulardan yararlanabilir. Ancak programlama kategorisinde zaten çok fazla konu var bence herkesin yaptığı şekilde değil de biraz daha geniş bir anlatım yapabilirsiniz. Sadece yazı değil (video/fotoğraf/kaynak vb...) ekstra şeylerle anlatabilirsiniz.Teşekkür ederim. Daha kolay bilgilerden yola çıkacağım. Takip etmeyi ve konuyu beğenmeyi unutmayın iyi günler.
Teşekkür ederim, Haklısınız yeni başlayanlara özel ders yapacağım.Programlamaya yeni başlamış kişiler sizin konulardan yararlanabilir. Ancak programlama kategorisinde zaten çok fazla konu var bence herkesin yaptığı şekilde değil de biraz daha geniş bir anlatım yapabilirsiniz. Sadece yazı değil (video/fotoğraf/kaynak vb...) ekstra şeylerle anlatabilirsiniz.
Evet arkadaşlar sizlere güzel bir konudan bahsedecek olursak bundan ileri gidebiriliz ama bu da kötü sayılmaz. Bir programcı iseniz işinize çok yarayacağını belirtmek isterim.
Kod:Faydalı olduysa takip etmeyi ve like atmayı unutmayın iyi günler. [/QUOTE] başarılı :gelisirabii:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?