Python ile binary değerleri nasıl öğreniriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar sizlere güzel bir konudan bahsedecek olursak bundan ileri gidebiriliz ama bu da kötü sayılmaz. Bir programcı iseniz işinize çok yarayacağını belirtmek isterim.
Kod:
Faydalı olduysa takip etmeyi ve like atmayı unutmayın iyi günler.

Son düzenleme:
Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Python öğrenmek isteyenler için fena bir konu değil. Ama sadece temel bilgisi olanlar pek anlayacağını zannetmiyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
Python öğrenmek isteyenler için fena bir konu değil. Ama sadece temel bilgisi olanlar pek anlayacağını zannetmiyorum.
Haklısınız bunu hesaba katamadım ama youtube'da sınırsız sayıda temel bilgi paylaşımı oluyor. Buradan professional şekilde yararlanabiliriz.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Haklısınız bunu hesaba katamadım ama youtube'da sınırsız sayıda temel bilgi paylaşımı oluyor. Buradan professional şekilde yararlanabiliriz.
Sadece temel bilgisi olan bir kişi bu konudan pek fazla yararlanamaz, ancak youtube'den öğrenip temel bilgisini orta seviyeye çekmiş biri mantığını kavrayabilir. Biraz deneyim lazım bunları anlayabilmek için...

Üye
6 HİZMET YILI
Sadece temel bilgisi olan bir kişi bu konudan pek fazla yararlanamaz, ancak youtube'den öğrenip temel bilgisini orta seviyeye çekmiş biri mantığını kavrayabilir. Biraz deneyim lazım bunları anlayabilmek için...
Teşekkür ederim. Daha kolay bilgilerden yola çıkacağım. Takip etmeyi ve konuyu beğenmeyi unutmayın iyi günler.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teşekkür ederim. Daha kolay bilgilerden yola çıkacağım. Takip etmeyi ve konuyu beğenmeyi unutmayın iyi günler.
Programlamaya yeni başlamış kişiler sizin konulardan yararlanabilir. Ancak programlama kategorisinde zaten çok fazla konu var bence herkesin yaptığı şekilde değil de biraz daha geniş bir anlatım yapabilirsiniz. Sadece yazı değil (video/fotoğraf/kaynak vb...) ekstra şeylerle anlatabilirsiniz.

Üye
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim, Haklısınız yeni başlayanlara özel ders yapacağım.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Konularını severek takip ediyorum eline sağlık.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Temel bilgiler için sagolun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben de kendim fonsiyon yazarak binary'e çeviriyordum, iyi oldu

Banlı Üye
8 HİZMET YILI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...