Python ile database nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Python ile bir program yazıyorum. EXE hâline getirip satacağım. Detayı çok önemli değil. Tek sıkıntım, login sayfası koydum fakat login datalarını nasıl kontrol ettireceğim? Programın içine stabil username, password koyamam. SQL databaseye bağlamayı düşündüm ama remote beceremedim. API yazayım dedim, beynim kaldırmadı. Varsa yardımcı olacak babayiğit bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Python ile bir veritabanı oluşturmak ve kullanmak için çeşitli yöntemler ve araçlar vardır. En yaygın kullanılan veritabanı türlerinden biri SQLite'dir. SQLite, Python ile birlikte gelen bir veritabanı motorudur ve küçük veya orta ölçekli projeler için idealdir SQLite ile yapmanı öneririm. İstersen özelden atayım

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum ben başlığı attığımda modlar başlığı değiştirmiş sanırım. Anlatmak istediğimi yanlış anladın. SQL database im zaten var. Fakat remote bi şekilde bağlayamıyorum. Amazondan satın aldığım rdp var. statik ip de ekleyebilirim sıkıntı yok. Fakat uzaktan bağlantısını nasıl ayarlayacağım. XAMPP kullanıyorum

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yaw yorum yapmak için yorum yapanların ağzını yüzünü kırasım geliyor. Ben bilmiyorum veritabanı oluşturmayı chatgpt den bakmayı o yüzden size soruyorum zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...